Acayip güzel bir indirim var, beni vallahi çok arada bırakıyor; S26 Plus mı alsam, S25 Ultra mı diye. Herkese tavsiye ederim bu telefonu, yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi Redmi Note 9 Pro gibi bir takozu kullananlar direkt geçiş yapsın veya S25 Ultra da alabilirler.
S25 Ultra bana daha alınası geldi nedense. Samsung telefonlarda Snapdragon işlemci gelince telefonun ısınması artıyor ama kamera ve performans bana daha heybetli hissine sebebiyet veriyor. (S24 Kullanıcısı 6 günlük)
S25 Ultra bana daha alınası geldi nedense. Samsung telefonlarda Snapdragon işlemci gelince telefonun ısınması artıyor ama kamera ve performans bana daha heybetli hissine sebebiyet veriyor. (S24 kullanıcısı 6 günlük)
Hocam aynen öyle bence de S25 Ultra alınır bir şeyi merak ettim de 6 günde ne yaşadınız da beğenmediniz hangi oyunda yetmedi Exynos 2400 veya kasma donma mı yaşattı
Hocam aynen öyle bence de S25 Ultra alınır bir şeyi merak ettim de 6 günde ne yaşadınız da beğenmediniz hangi oyunda yetmedi Exynos 2400 veya kasma donma mı yaşattı
Yoo şimdilik günlük gibi kullanım belirtiyorum. Bana göre ilk defa kendi paramla aldığım bir cihaz için aşırı iyi. Bundan önceki S serilerinden ve diğer cihazlardan kullanmışlığım var. Sadece fiyatı biraz daha düşük olabilirdi. Kesinlikle kasma donma fark edemedim. Çok sık kullanmadığımdan ve cihaz tam oturmadı 2 gün için yaklaşık 6-7 saat veriyor.