PC Uzmanı

Başarılı
S25 Ultra bana daha alınası geldi nedense. Samsung telefonlarda Snapdragon işlemci gelince telefonun ısınması artıyor ama kamera ve performans bana daha heybetli hissine sebebiyet veriyor. (S24 Kullanıcısı 6 günlük)

S25 Ultra bana daha alınası geldi nedense. Samsung telefonlarda Snapdragon işlemci gelince telefonun ısınması artıyor ama kamera ve performans bana daha heybetli hissine sebebiyet veriyor. (S24 kullanıcısı 6 günlük)

Hocam aynen öyle bence de S25 Ultra alınır bir şeyi merak ettim de 6 günde ne yaşadınız da beğenmediniz hangi oyunda yetmedi Exynos 2400 veya kasma donma mı yaşattı :D

Hocam aynen öyle bence de S25 Ultra alınır bir şeyi merak ettim de 6 günde ne yaşadınız da beğenmediniz hangi oyunda yetmedi Exynos 2400 veya kasma donma mı yaşattı :D
Yoo şimdilik günlük gibi kullanım belirtiyorum. Bana göre ilk defa kendi paramla aldığım bir cihaz için aşırı iyi. Bundan önceki S serilerinden ve diğer cihazlardan kullanmışlığım var. Sadece fiyatı biraz daha düşük olabilirdi. Kesinlikle kasma donma fark edemedim. Çok sık kullanmadığımdan ve cihaz tam oturmadı 2 gün için yaklaşık 6-7 saat veriyor.