Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,

Samsung Galaxy S26 düz model için şarj adaptörü arıyorum. Bildiğim kadarıyla 25W destekliyor. 25W için hangi adaptörü önerirsiniz?

Kendi adaptörünü alın geçin.
Resmi sitesinde olması iyi oldu. Bu arada telefon kutusunun içinde şarj kablosu çıkıyor mu?

Telefon 25W destekliyor diyor ama 30W şarj kullanırsak ne olur? Bir şey olmayacağını düşünüyorum ama yine de emin değilim. Bu arada hangisi daha mantıklı sence; Samsung'un kendi sitesindeki şarj adaptörü mü yoksa Anker mi?

30W kullanırsan sorun olmaz telefon adaptör ile el sıkışıp gereken değeri alıyor. Pahalı ve yeni bir cihazda diğer markalar daha iyi olsa bile orijinal şarj kullanırdım.

Telefon 25W destekliyor diyor ama 30W şarj kullanırsak ne olur? Bir şey olmayacağını düşünüyorum ama yine de emin değilim. Bu arada hangisi daha mantıklı sence; Samsung’un kendi sitesindeki şarj adaptörü mü yoksa Anker mi?
Bir sey olmaz. PPS'e sahip oldugu icin ihtiyaci olan kadari Watt ceker adaptorden telefona. Ben markaya para odemeyi seven biri degilim. Urune bakarim. Samsung'un sarj aleti siradan. Anker'de PPS ve GaN gibj teknolojiler var. Bu arada S26 almani onermem. Hala 25W kullaniyorlar telefonlarinda.

Bir sey olmaz. PPS'e sahip oldugu icin ihtiyaci olan kadari Watt ceker adaptorden telefona. Ben markaya para odemeyi seven biri degilim. Urune bakarim. Samsung'un sarj aleti siradan. Anker'de PPS ve GaN gibj teknolojiler var. Bu arada S26 almani onermem. Hala 25W kullaniyorlar telefonlarinda.
Şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum, onda da 25W var. Beni rahatsız etmiyor, bu da etmez gibi. Senin dediğin PPS ve GaN teknolojisi ne işe yarıyor, çok fark var mı?