Samsung Galaxy S26 için şarj adaptörü önerisi

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,

Samsung Galaxy S26 düz model için şarj adaptörü arıyorum. Bildiğim kadarıyla 25W destekliyor. 25W için hangi adaptörü önerirsiniz?

30W kullanırsan sorun olmaz telefon adaptör ile el sıkışıp gereken değeri alıyor. Pahalı ve yeni bir cihazda diğer markalar daha iyi olsa bile orijinal şarj kullanırdım.

30W kullanırsan sorun olmaz telefon adaptör ile el sıkışıp gereken değeri alıyor. Pahalı ve yeni bir cihazda diğer markalar daha iyi olsa bile orijinal şarj kullanırdım.
Doğru diyorsun, 25W’ın üstüne çıkamayacak zaten; direkt 25W şarj alacak. O zaman Samsung’un kendi sitesinden alıyorum, teşekkürler. @Arlecchino @Simon

Bir sey olmaz. PPS'e sahip oldugu icin ihtiyaci olan kadari Watt ceker adaptorden telefona. Ben markaya para odemeyi seven biri degilim. Urune bakarim. Samsung'un sarj aleti siradan. Anker'de PPS ve GaN gibj teknolojiler var. Bu arada S26 almani onermem. Hala 25W kullaniyorlar telefonlarinda.

Şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum, onda da 25W var. Beni rahatsız etmiyor, bu da etmez gibi. Senin dediğin PPS ve GaN teknolojisi ne işe yarıyor, çok fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…