Swas07 Becerikli Katılım 30 Mayıs 2026 Mesajlar 165 Beğeniler 113 Yer Shimosuwa 18 Ağustos 2026 #21 cyyp dedi: Ekosistem olarak üniversite öğrencisi biri sizce hangisinden ilerlemeli ders notları vs tabletle birlikte. Genişletmek için tıkla... Samsung Notes en iyi not alma uygulamalarından biri diye biliyorum. Eğer Samsung Notes kullanırsanız Samsung üzerinden yürümek daha iyi olabilir. Quick Share ile Airdrop da olduğu gibi kolayca dosya aktarımı vs. yapılabiliyor zaten.
cyyp dedi: Ekosistem olarak üniversite öğrencisi biri sizce hangisinden ilerlemeli ders notları vs tabletle birlikte. Genişletmek için tıkla... Samsung Notes en iyi not alma uygulamalarından biri diye biliyorum. Eğer Samsung Notes kullanırsanız Samsung üzerinden yürümek daha iyi olabilir. Quick Share ile Airdrop da olduğu gibi kolayca dosya aktarımı vs. yapılabiliyor zaten.
AsiI 94 Bilgin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 4.121 Makaleler 11 Çözümler 18 Beğeniler 2.148 Yer Karabük 18 Ağustos 2026 #22 cyyp dedi: Bu iki telefon arasından hangisini seçmek mantıklı? Benim için oyun, depolama, kamera, akıcılık vs. önemli. Genişletmek için tıkla... iPhone 17 dedikleriniz için uygun.
cyyp dedi: Bu iki telefon arasından hangisini seçmek mantıklı? Benim için oyun, depolama, kamera, akıcılık vs. önemli. Genişletmek için tıkla... iPhone 17 dedikleriniz için uygun.