Samsung Galaxy S26 Ultra bazen aşırı yavaşlıyor

Dagster3532

Deneyimli
Sebebini tam olarak çözemedim, genel olarak yaşamadığım için sorun etmedim ancak telefon bazen özellikle bir uygulamada takılırken aşırı yavaşlamaya başlıyor ve o uygulamayı kapatıp tekrar açana kadar genelde düzelmiyor. Ancak çok zorlayıp sabırlı bekleyince bazen o uygulamada düzeleceği tutuyor.

Bu neden oluyor bilen var mı? Bazen anlamsız şekilde aynı uygulamada buz gibi çalışırken bazen ise çok fena ısınıyor.

Uygulama nedir?

Tamamen uygulamaların optimizasyonu ile alakalı. Vodefone uygulaması S24 Ultra'da 0.2 FPs ile çalışıyordu. Ciddi diyorum her 5 saniyede bir kare atlıyordu telefon. Benim dandik Redmi ise 60 FPS geziniyordu uygulamada.

Telegram hocam. Bazen Instagram, TikTok veya sahibinden üzerinde de aynısı oluyor.

Optimizasyon sorunu bundan kaynaklı ise ve bunlar fark etmiyor ise sanırım uygulamayı geliştirirken bunlar uygulamayı 5 tane S26 Ultra gücünde çalışan cihazda falan test edip sorun yok diyorlar.

Garantiye verin gitsin uğraşılmaz vallahi Android sorunlarıyla. Ya hiç sorun vermez ya da bir verir adamı çileden çıkarır. Sizin cihazda sorun var muhtemelen.

Yani anlamadığım şey oyunda neden olmuyor da bu 4 uygulamada oluyor acaba. Oyunda bir kere dahi drop yemedi.

Uygulamaları silip yüklediniz mi?

Birazdan silip yüklerim hocam. Telefonu sadece Roblox oynayalım diye yapmışlar bence. Bu arada Roblox açılmış birisi konusu açabilir gören olursa. Ben yeni konu açtığım için açamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…