@creazy
Katılıyorum, S25 FE belli bir süredir bekliyordum ama çıktıktan sonra resmen hayal kırıklığına uğradım, bildiğimiz Samsung çıkardığı yeni modelde hiçbir özellik koymamış, işlemcide gelişme yok, kamerayı çok kullanmıyorum ama kağıt üstünde bir şey eklenmemiş, pil kısmında sadece 200mAh ve 45W var, ekran da S24 FE daha iyi :rofl:

@creazy
Katılıyorum, S25 FE belli bir süredir bekliyordum ama çıktıktan sonra resmen hayal kırıklığına uğradım, bildiğimiz Samsung çıkardığı yeni modelde hiçbir özellik koymamış, işlemcide gelişme yok, kamerayı çok kullanmıyorum ama kağıt üstünde bir şey eklenmemiş, pil kısmında sadece 200mAh ve 45W var, ekran da S24 FE daha iyi :rofl:
Kağıt üstünde en iyi görünenler genelde Redmi vb. gibi markalar oluyor bence. :hehehe:

Birbirinin tıpkısının aynısı olan bir telefon daha.
İşlemciyi güncelleyip her sene yeni telefon modeli çıkarmaları sıktı artık.

5 senedir aynı telefonu kullanıyorum, değiştirmeye yeni karar verdim. Alacağım cihaz bozulmazsa 5-10 seneye değiştiririm artık. 😂

Yengem de Redmi 13 kullanıyor, iPhone 16 Pro Max'ten daha iyi olduğunu düşünüyor. Sadece bataryası hızlı bitiyor diye iPhone'yu daha üstün görmüyor:):p

Birbirinin tıpkısının aynısı olan bir telefon daha.
İşlemciyi güncelleyip her sene yeni telefon modeli çıkarmaları sıktı artık.

5 senedir aynı telefonu kullanıyorum, değiştirmeye yeni karar verdim. Alacağım cihaz bozulmazsa 5-10 seneye değiştiririm artık. 😂
En iyisi hocam, al bir S25 kullan 10 yıl. Ben de 2025'te geçtim, öncesinde 5 sene Redmi 10S kullandım. Sonra S24 FE'ye geçtim, bana yetiyor, kullanırım telefon çürüyene kadar, yani 15 sene falan (yaşarsa tabii).

@creazy

Ekranda S24 FE daha iyi değil.
LTPO ekran getirildi ki bu gayet iyi bir gelişme. Tahmini ultrasonic parmak izi teknolojisi de gelir. Bir ihtimal 12 GB RAM gelir ama düşük ihtimal.

Ama yine de çok bir gelişme yok. S24+ FE olmuş.

Ekranda S24 FE daha iyi değil.
Ltpo ekran getirildiki bu gayet iyi bir gelişme. Tahmini ultrasonik parmak izi teknolojiside gelir. Bir ihtimal 12 GB RAM gelir ama düşük ihtimal.

Hocam kağıt üstünden konuştum ama merak ettiğim bir şey var, neden corning Gorilla Glass Victus+ kullanılmamış? Ayrıca ltpo ekranın inanılmaz bir teknoloji olduğunu düşünmüyorum, zira siz diyene kadar önceki kullandığım S21 Plus cihazımda ekranında ltpo olduğunu şimdi fark ettim.

Yengem de Redmi 13 kullanıyor, iPhone 16 Pro Max'ten daha iyi olduğunu düşünüyor. Sadece bataryası hızlı bitiyor diye iPhone'yu daha üstün görmüyor:):p

Xiaomi vs kullanan kadınların yaş ortalamasının 40 50 olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiçbir genç kız bırakın Xiaomi'yi, herhangi Android telefon kullanmıyordur. Kullansada babasının alacak parası yoktur son çare yenilenmiş iPhone 11 aldırır.
(Çoğunluğu böyle.)

Hocam kağıt üstünden konuştum ama merak ettiğim bir şey var, neden corning Gorilla Glass Victus+ kullanılmamış? Ayrıca ltpo ekranın inanılmaz bir teknoloji olduğunu düşünmüyorum, zira siz diyene kadar önceki kullandığım S21 Plus cihazımda ekranında ltpo olduğunu şimdi fark ettim.

Daha ucuz ve daha iyi bir teknoloji. Ekran korumanında aynı şekilde daha iyi bir ekran yapmıyor. Adı üstünde koruma. S25 FE de daha ince çerçeveler vs kullanılacak yani çok fark olmasa da yeterli gelişme.

En iyisi hocam, al bir S25 kullan 10 yıl. Ben de 2025'te geçtim, öncesinde 5 sene Redmi 10S kullandım. Sonra S24 FE'ye geçtim, bana yetiyor, kullanırım telefon çürüyene kadar, yani 15 sene falan (yaşarsa tabii).
Yeni cihazları 5 sene kullanırsın, orası kesin. Sonrasında yeni üretilmiş batarya bulması sorun olmaya başlar belki. :)

Şimdilik S24+ veya S25+ düşünüyorum, S24+ fiyatı sebebiyle cazip geliyor ama bilemiyorum.
Oneplus 13 de cazip geliyor ama distribütör ve servis muhabbeti sıkıntı.