Samsung Galaxy S26 Ultra vs iPhone 17 Pro Max

Bunun bir diğer başka nedeni eMMC'lerin zamanla performans kaybetmesi. Eski alt tabaka Android'ler eMMC kullanıyordu ve çok yavaştı diskleri. Zamanla geberiyorlardı. Mesela A10 var ben de berbat çalışıyor şuan.

Kendi kullanımıma bakacak olsam ve ekosistemi göz önünde bulmadığım takdirde yine 17PM alırdım. Her ne kadar S26U çok fazla seçenek sunsa da S Pen'i her gün aktif şekilde kullanmazdım ki hiç bir işime yaramazdı. Özelleştirme konusunda ben mi yeterince bakamıyorum bilmiyorum ancak iPhone cihazlarla aynı şeyleri sunuyor, böyle aman tanrım bu nasıl bir özelleştirme dedirtecek bir seçeneği olmadığını düşünüyorum. Ekstra olarak Samsung tarafını Google işgal ettiği için her bir yerinde Google görmek bile benim için eleme sebebi.

Ekstra olarak Samsung tarafını Google işgal ettiği için her bir yerinde Google görmek bile benim için eleme sebebi.
İsterseniz Samsung'u, isterseniz Google'ı ADB ile kalıcı olarka silebilirsiniz. Silemeyeceğiniz hiçbir paket yok aslında. Benim Nothing Phone'umda telefon ve sms appi bile google'ın değil, açık kaynak hepsi. ADB kullanmak da çok kolay aslında. 10 dakikada öğrenip AI'a kaldırma commandlarını yazdırıp halledebilirsiniz her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…