Yarın deneyeceğim. Çok teşekkür ederim ilginiz için

Bu telefonun IMEI'si sizin yurt dışından gelen S8+ atılmış. Muhtemelen Root ile yapmış olabilirler. Cihazda kayıtlı bu iyi bir şey kötü olan Aynı anda aynı frekans veya baz istasyonundan yeterli sinyal alamadığı için çekmiyor cihaz. Şöyle yapmayı deneyin. Müsait olduğunuz vakit apartmanın önüne çıkın uçak moduna alıp cihazı tekrar açın. Sinyal kalitesi bir anda iyileşince 4G kendiliğinden gelecektir.

Bu telefonun IMEI'si sizin yurt dışından gelen S8+ atılmış. Muhtemelen Root ile yapmış olabilirler. Cihazda kayıtlı bu iyi bir şey kötü olan Aynı anda aynı frekans veya baz istasyonundan yeterli sinyal alamadığı için çekmiyor cihaz. Şöyle yapmayı deneyin. Müsait olduğunuz vakit apartmanın önüne çıkın uçak moduna alıp cihazı tekrar açın. Sinyal kalitesi bir anda iyileşince 4G kendiliğinden gelecektir.

Hocam bir de arama yapmasının sebebi Wi-Fi aramasının açık olmasıymış ben bir tek annemi aramayi denemistim aynı evdeyiz diye. Yani aramada yapmıyor. Yarin sizin dediginiz şeyi deneyeceğim ve telefoncuya gideceğim

Hocam ağ ayarlarına girdim. Boyle bir şeyler çıktı. Belki buradan yapmam gereken ayarlar vardir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251102-135541_Settings.webp
    Screenshot_20251102-135541_Settings.webp
    398,1 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20251102-135545_Settings.webp
    Screenshot_20251102-135545_Settings.webp
    361,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme: