Detaylar
Kim cevapladı?Ben eski bozuk PSU'yu aleve verdikten sonra balkondan aşağı fırlatmıştım. Sende o tarz bir şey yapabilirsin.
- Makaleler
- 6
Yatağımın altını silerken bu tableti buldum. Eski tabletimdi ve 2 yıldır kayıptı. Şimdi ise 2 bilgisayarım ve birkaç tane konsolum var. Ne yapabilirim bu tablet ile? Hangi tür fanteziler önerirsiniz?
Bilgisayar ekranını bağlayarak ondan oynayabilirsin.
Yemek yerken bir şeyler izlersin. Ya da genel olarak bir şeyleri izlerken büyük bir ekranın olur.
Emulator indirip eski oyunları oynayabilirsin.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bozuk değil hocam hala çalışıyor. Ve ayrıca ne kadar sizin gibi bir psikopat olsamda teknoloji konusunda kırılmadığı sürece işkence etmem.Ben eski bozuk PSU'yu aleve verdikten sonra balkondan aşağı fırlatmıştım. Sende o tarz bir şey yapabilirsin.
Bende normalde işkence etmem, az daha kartı yakıyordu, cezasını verdim.Bozuk değil hocam hala çalışıyor. Ve ayrıca ne kadar sizin gibi bir psikopat olsamda teknoloji konusunda kırılmadığı sürece işkence etmem.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Emulator mantıklı aslında ama açar mı emin değilim.Bilgisayar ekranını bağlayarak ondan oynayabilirsin.
Yemek yerken bir şeyler izlersin. Ya da genel olarak bir şeyleri izlerken büyük bir ekranın olur.
Emulator indirip eski oyunları oynayabilirsin.
Hocam umarım patlamamıştır atarken.Bende normalde işkence etmem, az daha kartı yakıyordu, cezasını verdim.
- Makaleler
- 9
Headunit Reloaded ile Android Auto olarak kullanabilirsiniz.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam o nedir acaba?Headunit Reloaded ile Android Auto olarak kullanabilirsiniz.
Stormweaver
Uzman
Saat yapılabilir.Yatağımın altını silerken bu tableti buldum. Eski tabletimdi ve 2 yıldır kayıptı. Şimdi ise 2 bilgisayarım ve birkaç tane konsolum var. Ne yapabilirim bu tablet ile? Hangi tür fanteziler önerirsiniz?
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-