Bütçe
10.000 TL

LH44

Üstün
Yer
Aydın
Selamlar.
Babama işte kullanması adına tablet almak istiyorum. Daha çok Excel, Word vb. programları kullanıyor.
Bütçeyi 10.000 TL olaral belirledim ve bu 2 tablet gözüme çarptı, maalesef bütçem daha üstüne çıkmaz.

Sorduğum zaman "Kalem olursa daha iyi olur." demişti, ancak şart değil. Elimde S9 FE'nin kalemi mevcut, onunla geçiştirebilirim.

Selam.
Babama işte kullanması adına tablet almak istiyorum. Daha çok Excel, Word vb. programları kullanıyor.
Bütçeyi 10.000 TL olaral belirledim ve bu 2 tablet gözüme çarptı, maalesef bütçem daha üstüne çıkmaz.

Sorduğum zaman "kalem olursa daha iyi olur." demişti, ancak şart değil. Elimde S9 FE'nin kalemi mevcut, onunla geçiştirebilirim.

S9FE alın düşerse Xiaomi pad 2 vardı fakat fiyatları çok arttı.

pardon karıştırmışın pad 2 yi görmeyin pad 7 olacaktı

S9FE alın düşerse Xiaomi pad 2 vardı fakat fiyatları çok arttı.

pardon karıştırmışın pad 2 yi görmeyin pad 7 olacaktı
pazarlıkla zorlanabilir

Bunu öneriyor çoğu kişi ama ben mesafeliyim, alternatif olsun, bir araştırın olumlu olumsuz yönlerini;

Bütçenizi aşıyor ama Samsung Galaxy Tab S10 Lite daha uygun olur diye düşünüyorum. Ben S6 Lite kullandım bir süre. Gayet memnundum. Yazılım desteği açısından daha uygun bence.

Bunu öneriyor çoğu kişi ama ben mesafeliyim, alternatif olsun, bir araştırın olumlu olumsuz yönlerini;

Bütçenizi aşıyor ama Samsung Galaxy Tab S10 Lite daha uygun olur diye düşünüyorum. Ben S6 Lite kullandım bir süre. Gayet memnundum. Yazılım desteği açısından daha uygun bence.
lenovonun kroniği çok fazla arayüzü os konusunda çok başarısız ve bataryası çok hızlı eskiyor bende çok uzun sğre araştırıp s10fe almıştım 12den indirimle o bütçede lenovo alınmaz honor pad9 un düzü çok iyiydi o da çok uçtu

Aslında iyi, ama hediye edeceğim için sıfır olmasını tercih ederim. Öneri için teşekkürler.

S10 Lite'yi düşündüm ama zora sokuyor, bir fırsat olursa düşünebilirim, öneri için teşekkürler.

Aslında iyi ama hediye edeceğim için sıfır olmasını tercih ederim. Öneri için teşekkürler.

S10 Lite'yi düşündüm ama zora sokuyor, bir fırsat olursa düşünebilirim, öneri için teşekkürler.

O zaman

Tercih edilebilir fakat Play Store olmadığı için kendi 1-2 market programı var onlar ile ve Google servisleri için program kurarak kullanılabilir arada ciddi fark var performans açısından.

O zaman

Tercih edilebilir fakat Play Store olmadığı için kendi 1-2 market programı var onlar ile ve Google servisleri için program kurarak kullanılabilir arada ciddi fark var performans açısından.

Bu da var