Merhaba arkadaşlar bu telefona ne yaptıysam Google hesabını kaldıramadım. SIM kart olmadığı için *#06# vs. çalışmıyor.
U(Android 14) sürümü olduğu için internette ücretsiz hiçbir program bypass yapamadı.
Bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Nasıl Google hesabını bypass edebilirim?
Google hesabını kaldırmak veya bypass etmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlemler cihazınıza zarar verebilir veya garanti dışı kalmasına sebep olabilir. Aşağıdaki yöntem, yanıtınızın riskini ve sorumluluğunu kabul ettiğinizi varsayarak önerilmektedir.
Adım Adım Çözüm:
1.
Cihazın Ayarlarını Kontrol Et:
- Ayarlar > Hesaplar menüsüne gidin.
- Google hesabınızı seçin ve "Hesabı kaldır" seçeneğini deneyin.
2.
Hesap Çıkışını Sağlamak için Yöntemler:
- Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar bölümüne gidin.
- Google hesabınızı seçip "Hesabı Kaldır" seçeneğini kontrol edin.
- Gerekirse cihazı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
3.
Fabrika Ayarlarına Dönüş:
- Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırlama > Fabrika verilerine sıfırla menüsüne gidin.
- Cihazı fabrika ayarlarına döndürmek, Google hesabını kaldıracaktır. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi silecektir.
4.
Samsung Destek ile İletişim:
- Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramıyorsa, Samsung Destek ile iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsiniz.
5.
Üçüncü Taraf Yazılımları Kullanma:
- Bazı üçüncü taraf yazılımlar, Google hesabını bypass edebiliyor. Ancak, güvenilir bir kaynak bulmak ciddi şekilde zor olabilir. Bu tür yazılımları kullanmadan önce dikkatli olun.
6.
Cihazı Güvenli Modda Başlatma:
- Cihazı güvenli modda başlatmayı deneyin. Bazı uygulama çatışmaları nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Güvenli modda, yalnızca işletim sistemi uygulamaları çalışır.
7.
Ağ Ayarlarını Sıfırlama:
- Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırlama > Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini deneyin.
Bu adımları takip ederek sorununuzun çözülmesini umuyorum. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, ek bilgi isteyebiliriz.