nemesisss

Gelişen
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. 128 GB/8 GB RAM'e sahip halini almayı düşünüyorum.

Bilgisayarım saçma sapan bir şekilde bozulduğu için ve benzer fiyat segmentinde iyi bir laptop bulma şansım olmadığı için okulumun son senesinde beni idare edebilecek bir tablet arıyorum. Tableti çoğunlukla derslerim için kullanacağım yani bir klavye ve kalem setiyle birlikte alacağım. Arada bir film, dizi, video izlerim. Bunlar dışında bir oyun alışkanlığım yok.

Kriterlerim kasma ve yavaşlama olmaması ve kaliteli bir ekrana sahip olması. Genel olarak bir laptopu aratmaması iyi olur. Sizin bu tablet hakkında düşünceleriniz nedir, tavsiye eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. 128 GB/8 GB RAM'e sahip halini almayı düşünüyorum.

Bilgisayarım saçma sapan bir şekilde bozulduğu için ve benzer fiyat segmentinde iyi bir laptop bulma şansım olmadığı için okulumun son senesinde beni idare edebilecek bir tablet arıyorum. Tableti çoğunlukla derslerim için kullanacağım yani bir klavye ve kalem setiyle birlikte alacağım. Arada bir film, dizi, video izlerim. Bunlar dışında bir oyun alışkanlığım yok.

Kriterlerim kasma ve yavaşlama olmaması ve kaliteli bir ekrana sahip olması. Genel olarak bir laptopu aratmaması iyi olur. Sizin bu tablet hakkında düşünceleriniz nedir, tavsiye eder misiniz?

Kalem desteği yok. Ve istediklerinizi karşılamaz.
Min kalem destekli iyi ekran ve kasma donma yapmayacak tablet MatePad 11.5 Honor pad 10 vs olur.

Kalem desteği yok. Ve istediklerinizi karşılamaz.
Min kalem destekli iyi ekran ve kasma donma yapmayacak tablet MatePad 11.5 Honor pad 10 vs olur.

Hocam alacağım yerde tabletin yanında kalem de veriliyor, kalem kullanımından kasıt Apple Pen tarzı bir şey aramıyorum. Telefonumun da Samsung olması nedeniyle ekosistem ve Dex sebebi ile Samsung'a daha yakınım

Hocam alacağım yerde tabletin yanında kalem de veriliyor, kalem kullanımından kasıt Apple pen tarzı bir şey aramıyorum. Telefonumun da Samsung olması nedeniyle ekosistem ve DeX sebebi ile Samsung'a daha yakınım.

Tab S6 Lite bak. Ekranı üzebilir.
Kalem konusunda kalem desteklemeyen tablette kalem kullanmak işkence. Pişman olursun deneyimledim.
Ekran olarak Tab A9+ da üzecektir. Bütçesinde daha iyi ekranlı cihazlar var.