Fiziksel.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Çözülmüş olabilir 2025 haliyle. 2024 halindeki klavyesini bilmiyorum ama böyle bir sebepten vazgeçmek garip olurdu.
Deneyeli 1 ay olmadı. MatePad Pro alacaktık kardeşime, bu sebepten dolayı vazgeçti. En az 4-5 cihazda denedik, hepsi Ö ve Ç harflerini "." ve "," olarak basıyor.Çözülmüş olabilir 2025 haliyle. 2024 halindeki klavyesini bilmiyorum ama böyle bir sebepten vazgeçmek garip olurdu.
- Makaleler
- 6
Deneyeli 1 ay olmadı. MatePad Pro alacaktık kardeşime, bu sebepten dolayı vazgeçti. En az 4-5 cihazda denedik, hepsi Ö ve Ç harflerini "." ve "," olarak basıyor.
Fiziksel klavye ayarları ingilizce olabilir mi?
Sizin konunuzdan bağımsız S6 Lite aldım hocam
- Makaleler
- 6
Sizin konunuzdan bağımsız S6 Lite aldım hocamöneriniz için teşekkürler. Yalnız şunu merak ediyorum, öğrenci indirimi adına Trendyol'a T.C.'mi girdim. Kredi kartına 6 ay taksitle aldım, aldığım orijinal fiyattan ne zaman düşerler bunu bir bilginiz var mı?
"Biz"den yaptım ben. Ve kaç ay oldu hâla düşmedi. KDV tutarını iade ediyorlar haberin olsun.
Hayırlı olsun tekrardan. Tab A9+ almaktan iyidir.
Son düzenleme:
S9FE bakabilirsin. Matepad 11.5 2025'de güzeldir.Biraz baktım mantıklı geldi hocam fakat tabletin güncelliği biraz düşündürdü
11-12k'yı geçmesin
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Sizin konunuzdan bağımsız S6 Lite aldım hocamöneriniz için teşekkürler. Yalnız şunu merak ediyorum, öğrenci indirimi adına trendyola tc'mi girdim. Kredi kartına 6 ay taksitle aldım, aldığım orijinal fiyattan ne zaman düşerler bunu bir bilginiz var mı?