Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
5-10 dakikadan fazla sürmemesi lazım. 5-10 dakikayı geçiyorsa bir sıkıntı var.
Konuda ki mesajıma göre 8 dakika olmuş. Bekleyeyim mi yoksa ne yapayım?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Konuda ki mesajıma göre 8 dakika olmuş. Bekleyeyim mi yoksa ne yapayım?
Hocam hala Android yazısındaysa bir sıkıntı var ROM'da. TWRP tekrar açabilir misiniz?(tabletin recovery tuş kombinasyonu ile açılır.)
Hocam hala Android yazısındaysa bir sıkıntı var ROM'da. TWRP tekrar açabilir misiniz?(tabletin recovery tuş kombinasyonu ile açılır.)
Hemen yine şarjı bitti galiba şu an yine beklememiz gerekecek gibi. Download mod veya TWRP şarj takılıyken ve değilken açılmıyor. Tabletin şarj aleti orijinal olmadığı için yavaş şarj ediyordu kullanırken. Yarın 12-13 saat şarjda tutsam daha mı iyi olur?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hemen yine şarjı bitti galiba şu an yine beklememiz gerekecek gibi. Download mod veya TWRP şarj takılıyken ve değilken açılmıyor. Tabletin şarj aleti orijinal olmadığı için yavaş şarj ediyordu kullanırken. Yarın 12-13 saat şarjda tutsam daha mı iyi olur?
Bence hocam yarın 11 saat civarı şarj edin daha rahat olur.
Bence hocam yarın 11 saat civarı şarj edin daha rahat olur.
Hocam şu an TWRP açıldı. Başka ROM mu kuracağız yoksa ne yapacağız? @Pcbilgilisi
Son düzenleme:
Hocam şu an TWRP açıldı. Başka ROM mu kuracağız yoksa ne yapacağız? @Pcbilgilisi
Cihaza uyumlu ROM'ları ve GApps kurup kullanabilirsiniz eğer stabil değilse stock ROM kurmanızı öneririm.
Benim önerim artık Custom ROM kursak bile cihazı ağır gelecektir stock 4.0.4 kullanın APK ile idare edin.
Cihaza uyumlu ROM'ları ve GApps kurup kullanabilirsiniz eğer stabil değilse stock ROM kurmanızı öneririm.
@electro hocamın attığı 3. ROM açılmadı sizce 2. ROM'u mu kurayım yoksa sizin öneriniz var mı?
[ROM][8.1.0] LineageOS 15.1 (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
Benim önerim artık Custom ROM kursak bile cihazı ağır gelecektir stock 4.0.4 kullanın APK ile idare edin.
Android 4.0.4'te hiçbir şey çalışmıyor APK yüklesem bile neredeyse çoğu uygulama desteği kesmiş o yüzden ROM kuracağım.
@electro hocamın attığı 3. ROM açılmadı sizce 2. ROM'u mu kurayım yoksa sizin öneriniz var mı?
![]()
[ROM][8.1.0] LineageOS 15.1 (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...xdaforums.com
Android 4.0.4'te hiçbir şey çalışmıyor APK yüklesem bile neredeyse çoğu uygulama desteği kesmiş o yüzden ROM kuracağım.
1.ROM'u deneyin daha hafif olacaktır GApps kurmayın ağır olur.
[ROM][OFFICIAL][6.0.1][UBERTC] OrionOS 2.8
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...
1.ROM'u deneyin daha hafif olacaktır.
![]()
[ROM][OFFICIAL][6.0.1][UBERTC] OrionOS 2.8
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...xdaforums.com
Arayüz olarak vs. nasıl? Ben bu konulara biraz önem veriyorum. LinegaeOS Android sürüm olarak daha avantajlı.
GApps'in ARM ve Pico olanını kuracağım. Sadece Play Store olacak o kadar. Ben de Google tarayıcı kursam yeter.
Arayüz olarak vs. nasıl? Ben bu konulara biraz önem veriyorum. Linegaeos Android sürüm olarak daha avantajlı.
GApps'in ARM ve pico olanını kuracağım. Sadece Play Store olacak o kadar. Ben de Google tarayıcı kursam yeter.
İşlemci sıkıntı yapacaktır GApps kurarsanız Custom ROM akıcı olmayacaktır onun yerine F-Droid kullanın.
Arayüzü ise saf Android herhalde.