Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Hemen yine şarjı bitti galiba şu an yine beklememiz gerekecek gibi. Download mod veya TWRP şarj takılıyken ve değilken açılmıyor. Tabletin şarj aleti orijinal olmadığı için yavaş şarj ediyordu kullanırken. Yarın 12-13 saat şarjda tutsam daha mı iyi olur?
Hemen yine şarjı bitti galiba şu an yine beklememiz gerekecek gibi. Download mod veya TWRP şarj takılıyken ve değilken açılmıyor. Tabletin şarj aleti orijinal olmadığı için yavaş şarj ediyordu kullanırken. Yarın 12-13 saat şarjda tutsam daha mı iyi olur?
Cihaza uyumlu ROM'ları ve GApps kurup kullanabilirsiniz eğer stabil değilse stock ROM kurmanızı öneririm.
Benim önerim artık Custom ROM kursak bile cihazı ağır gelecektir stock 4.0.4 kullanın APK ile idare edin.
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
xdaforums.com
Android 4.0.4'te hiçbir şey çalışmıyor APK yüklesem bile neredeyse çoğu uygulama desteği kesmiş o yüzden ROM kuracağım.
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...
Official Google Plus community:- Click me /* * Your warranty is now void. * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you...