Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
Hocam farkı büyük oranda arayüz farkı diyebilirim. Lineage kurmanızı tavsiye etmememin sebebi arayüz değil, 6 dakika boot süresi olduğu belirtilmesi.
Boot süresi önemli değil hangisinin arayüzü daha iyi? Ayrıca yapacağım tüm işlemler neler?
- Makaleler
- 3
AOSP Port Rom daha iyi bir tercih olur.Boot süresi önemli değil hangisinin arayüzü daha iyi? Ayrıca yapacağım tüm işlemler neler?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Boot süresi önemli değil hangisinin arayüzü daha iyi? Ayrıca yapacağım tüm işlemler neler?
AOSP stock Android'e benziyor. Lineage ise böyle:
AOSP stock Android'e benziyor. Lineage ise böyle:
Eki Görüntüle 18787
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
- Makaleler
- 3
Wi-fi model sanırım. TWRP kurun.
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (Wi-Fi)
Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ...
twrp.me
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
Son düzenleme:
Şarjın dolmasını bekledim özür dilerim. Şu an TWRP'yi yükledim GApps şimdi mi kuracağım yoksa ROM'dan sonra mı? Peki şimdi ise GApps nasıl kuracağım video da anlatılmamış galiba.
- Makaleler
- 3
Şarjın dolmasını bekledim özür dilerim. Şu an TWRP'yi yükledim GApps şimdi mi kuracağım yoksa ROM'dan sonra mı? Peki şimdi ise GApps nasıl kuracağım video da anlatılmamış galiba.
ROM'u flash yaptıktan hemen sonra.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları ZIP olarak mı atmam lazım? Diğer türlü seçmedi klasörü açtı.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Zip olarak atın.Dosyaları ZIP olarak mı atmam lazım? Diğer türlü seçmedi klasörü açtı.