Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
[ROM][AOSP][8.1 Oreo] Unlegacy Android (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
10 dakika oldu halen açılmadı yeniden başlat yapayım mı? @electro
Son düzenleme:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam sadece android yazısında mı kalıyor?![]()
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...xdaforums.com
10 dakika oldu halen açılmadı yeniden başlat yapayım mı? @electro
Evet şu an Android yazısında duruyor öylece. Konu da %0 yapmayın şarj olmuyor demiş ama şarjı %10 filandı. yeniden başlat yapsam sorun olur mu?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet şu an Android yazısında duruyor öylece. Konu da %0 yapmayın şarj olmuyor demiş ama şarjı %10 filandı. Yeniden başlat yapsam sorun olur mu?
Yeniden başlatın, olmazsa lineage flashlarsınız TWRP'den.
Yeniden başlatın, olmazsa lineage flashlarsınız TWRP'den.
Yeniden başlattım Android yazısı geldi ve şimdi animasyon var yazıyı saniyelik bulanık yapıp kayboluyor. Bu sefer uzun süre bekleyeyim belki açılır. Sonuçta tüm işlemleri eksiksiz yaptım o yüzden çalışması lazım.
Tuhaf burada önyükleme 5-6 dakika sürer demiş. @electro
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
Son düzenleme:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam tabletiniz ne durumda şu an?Yeniden başlattım Android yazısı geldi ve şimdi animasyon var yazıyı saniyelik bulanık yapıp kayboluyor. Bu sefer uzun süre bekleyeyim belki açılır. Sonuçta tüm işlemleri eksiksiz yaptım o yüzden çalışması lazım.
Tuhaf burada önyükleme 5-6 dakika sürer demiş. @electro
![]()
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...xdaforums.com
Şarj simgesi gidip geliyor cihaz brick mi oldu acaba?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam ekran görüntüsü atabilirmisiniz?Şarj simgesi gidip geliyor cihaz brick mi oldu acaba?![]()