Samsung'un 4.0.4 Touchwiz arayüzünü seviyorum. Zaten benim halihazırda kullandığım Android sürümü yüksek Lenovo tabletim ve Huawei telefonum var. Ama bu tableti de kullanmak isterim çünkü köşede kullanılmayan cihaz gibi kalmasın istiyorum bir yandan. Önerdiğiniz stabil çalışan, arayüzü iyi ve batarya performansı stabil ROM varsa paylaşırsanız sevinirim. Cihaz: Samsung Galaxy Tab GT-P5110
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sizi uğraştıracağım ama yapacağım tüm işlemler neler? Onları anlatırsanız ya da anlatan bir yer varsa link paylaşırsanız sevinirim.
Buradaki ile yapacağınız işlemler aynı. Sadece ROM'unuz farklı. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
İndirme bağlantıları:TWRP,AOSP 8.1 ROM,Odin3
O halde cihaz brick olmamış demektir. Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum yoksa cihaz bu şekilde kalacak.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
O halde cihaz brick olmamış demektir. Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum yoksa cihaz bu şekilde kalacak.![]()
[ROM][AOSP][8.1 Oreo] Unlegacy Android (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...
Burada 11 saatten fazla şekilde şarjda bırakıldığında açıldığı gözlemlenmiş.![]()
[ROM][AOSP][8.1 Oreo] Unlegacy Android (Unofficial)
Warranties: THIS GUIDE COMES WITH NO WARRANTY. I AM NOT RESPONSIBLE OF BREAKING YOUR PRECIOUS TABLET. PLEASE BACKUP YOUR DATA BEFORE CONTINUING, AS THIS GUIDE WILL WIPE YOUR DATA. Also, this guide assumes you have the following requirements...xdaforums.com
Yani ben şimdi taktım ve tahmini 7-8 saat şarja takılı ellemeden mi bırakayım? Yani şarj simgesi gidip gelse bile ellemeyelim mi?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yani ben şimdi taktım ve tahmini 7-8 saat şarja takılı ellemeden mi bırakayım? Yani şarj simgesi gidip gelse bile ellemeyelim mi?
Hocam cihazı kapatabiliyorsanız kapatın, kapatamıyorsanız öyle kalsın 11-12 saat.
Hocam cihazı kapatabiliyorsanız kapatın, kapatamıyorsanız öyle kalsın 11-12 saat.
Geçen günkü dediğim gibi cihaz da şarj simgesi gidip geliyor. Birkaç dakika sonra çok yakından bakınca görünen hafif bi' mavi ışık var o kadar. Bu demek ki ekranın açık olduğunu veya artık neyi ima ediyor hiç bilmiyorum.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Geçen günkü dediğim gibi cihaz da şarj simgesi gidip geliyor. Birkaç dakika sonra çok yakından bakınca görünen hafif bi' mavi ışık var o kadar. Bu demek ki ekranın açık olduğunu veya artık neyi ima ediyor hiç bilmiyorum.
Hocam bir videosunu atabilir misiniz? Görselden ne olduğu pek anlaşılmıyor.
Hocam bir videosunu atabilir misiniz? Görselden ne olduğu pek anlaşılmıyor.
Video almama gerek yok karanlıkta daha net gözüküyor.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tablet çerçevesinin üst kısmında kırmızı veya mavi bir şekilde ışık yanıyor mu? Ayrı bir LED şeklinde oluyor cihaz ekran çerçevesini üstünde.(ekrandaki maviliği demiyorum.)
Edit:Yokmuş.Biraz beklemeniz lazım o şekilde olduğu sürece.11-12 saati tamamladığı zaman açıldığı söyleniyor rom sayfasında.