Normalde Tab S11 aldım fakat hoparlör kalitesinden dolayı iade ettim. Şu an yine tablet almak istiyorum. Arada iki bin TL gibi bir fark var. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim. İki bin liralık bir fark göremedim Tab S10 FE de ama sizce değer mi? Oyun oynarım, video film izlerim ve test çözerim. Hangisi mantıklı olur?
Detaylar
Kim cevapladı?Oxygen123 Office 97
Becerikli
Bence S10 FE alınırsa daha iyi olur. S10 Lite'da kötü bir tablet değil ama işlemci,segment ve RAM depolama olarak biraz daha önde. O kadar fark bulunmuyor diyorsanız bence Tab S10 Lite'da alınabilir.Normalde Tab S11 aldım fakat hoparlör kalitesinden dolayı iade ettim. Şu an yine tablet almak istiyorum. Arada iki bin TL gibi bir fark var. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim. İki bin liralık bir fark göremedim Tab S10 FE de ama sizce değer mi? Oyun oynarım, video film izlerim ve test çözerim. Hangisi mantıklı olur?
Bence S10 FE alınırsa daha iyi olur. S10 Lite'da kötü bir tablet değil ama işlemci, segment ve RAM depolama olarak biraz daha önde. O kadar fark bulunmuyor diyorsanız bence Tab S10 Lite'da alınabilir.
Güvenilir satıcı olursa 16 bin TL oluyor. S10 Lite da 14 bin yaklaşık. Bence şu an için S10 Lite daha mantıklı gibi.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Evet hocam 2000TL farka Tab S10 Lite bence de daha mantıklı. Çok önemli farklar bulunmuyor.Güvenilir satıcı olursa 16 bin TL oluyor. S10 Lite da 14 bin yaklaşık. Bence şu an için S10 Lite daha mantıklı gibi.
Evet hocam 2000TL farka Tab S10 Lite bence de daha mantıklı. Çok önemli farklar bulunmuyor.
İşlemci olarak bir tık önde fakat bilemiyorum. S10 Lite alırsam 8/256 GB olanını alacağım, S10 FE alırsam 8/128 GB olanı.