Tab S11 alacağım. Sitesinde adaptör çok pahalı. Diğer alışveriş sitelerinde de çakma çıktı diye yorum yapmışlar. Diğer konularda Spigen ve Anker marka önerenler olmuş fakat epey de incelediğimde "şarj desteği" kategorisinde "telefon" için olduğu yazıyor. Tablet için özel bir durum olmaz diye düşünüyorum ama yine de sorayım dedim. Spigen için ısınıyor denmiş. Sizce hangisini almak mantıklı?
Detaylar
Kim cevapladı?Tab S11 alacağım. Sitesinde adaptör çok pahalı. Diğer alışveriş sitelerinde de çakma çıktı diye yorum yapmışlar. Diğer konularda Spigen ve Anker marka önerenler olmuş fakat epey de incelediğimde "şarj desteği" kategorisinde "telefon" için olduğu yazıyor. Tablet için özel bir durum olmaz diye düşünüyorum ama yine de sorayım dedim. Spigen için ısınıyor denmiş. Sizce hangisini almak mantıklı?
25 watt ve 45 watt grubunda ısınmayan adaptör yok zaten, şarj % 65 civarlarına geldiğinde fazla fazla ısınmış oluyor. Spigen 45 watt tercih edebilirsin orijinal Samsung markasını aratmaz. Anker, belkin gibi markalar gereksiz pahalı. Hızlı şarj için pps 2.0 destekli kablo olayına dikkat et.
25 watt ve 45 watt grubunda ısınmayan adaptör yok zaten, şarj % 65 civarlarına geldiğinde fazla fazla ısınmış oluyor. Spigen 45 watt tercih edebilirsin orijinal Samsung markasını aratmaz. Anker, belkin gibi markalar gereksiz pahalı. Hızlı şarj için pps 2.0 destekli kablo olayına dikkat et.
Isınması telefona veya tablete sıkıntı çıkarır mı peki. Yani orijinal olan ısınmıyorsa para verip alayım mı gerek yok mu?
Orijinal olan da ısınıyor ama fiyat uygunsa alınır.Isınması telefona veya tablete sıkıntı çıkarır mı peki. Yani orijinal olan ısınmıyorsa para verip alayım mı gerek yok mu?
Orijinal olan da ısınıyor ama fiyat uygunsa alınır.
Uygun değil de ısınmıyorsa mecbur vereyim diyecektim. Isınıyormuş Spigen alayım o zaman.
Kutudan çıkan kablo hızlı şarj eder mi yani pps destekli çıkıyor mu tabletin kutusundan.
Son düzenleme:
Evet destekliyor.Uygun değil de ısınmıyorsa mecbur vereyim diyecektim. Isınıyormuş Spigen alayım o zaman.
Kutudan çıkan kablo hızlı şarj eder mi yani pps destekli çıkıyor mu tabletin kutusundan.
Tamam teşekkür ederim.
Linkteki Spigen'i aldıysan zaten içinden çıkan kablo pps 2.0 destekli.
Linkteki Spigen'i aldıysan zaten içinden çıkan kablo pps 2.0 destekli.
Hepsiburada'da çakma falan olabilir mi diye acaba kendi sitesine bakayım dedim hem fiyatı da daha uygun geldi buradan alsam daha mı iyi olur acaba?
Hepsiburada'da çakma falan olabilir mi diye acaba kendi sitesine bakayım dedim hem fiyatı da daha uygun geldi buradan alsam daha mı iyi olur acaba?
Satıcı Hepsiburada'nın kendisi olduğu için çakma ürün söz konusu olamaz, Spigen'in kendi sitesinden baktığın ürün 45 W değil; iki Type-C girişin toplam değeri 45W birisi 20 diğeri 25W şeklinde.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-