Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seeraddar

Yetkin
Samsung'un kendi not uygulamasında not tutuyordum ancak yazarken sağ aşağı çaprazına doğru kayıyor. Yani kalemi ekrana getirdiğimde çıkan küçük yuvarlak imleç, kalemin ucuyla aynı hizada değil. Sağ aşağıya kayık bir şekilde duruyor. Yazdığımda da o yönde kayık yazıyor.

Tableti yeniden başlattım ama sonuç değişmedi. Bazen kendi kendine düzeliyor, sonra tekrar bozuluyor. Yani tamamen sabit bir sorun da değil. Örneğin bir süre düzgün yazıyor, sonra tekrar sağ aşağıya kaymaya başlıyor. Bu kısa süreli bir durum da değil, bazen uzun süre devam ediyor.

Aynı durumu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Ayrıca yazılım güncel ve üzerimde bir ekran koruyucu yok. Konu açılana kadar tamamen gitti. Artık sürekli aşağıya doğru yazıyor, düzelmiyor.

Çözüm
S9FE de aynı sorunu yaşıyordum orijinal olmayan kılıflar yapıyor diye duydum gerçekten kılıfı çıkarınca bende düzeldi.
Samsung müşteri temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdim. Gerçekten böyle bir durum var mış ancak tablete karşı kalıcı bir zarar vermiyor.

Gerçekten inanılmaz. Orijinal kılıfa 10.000 TL verelim diye yaptıkları, girdikleri şekle bak. Kılıfı çıkarınca düzeldi. @pawEn, @Testo Unit yaşamanız durumunda bu ihtimali göz ardı etmeyin.
Bende de sanirim çok hafiften var gibi arada.
Bu arada demin yetkili servise uç mevzusunu sordum ve uç satışı olmadığını, garantinin incelemesi gerektiğini ona göre İstanbul'dan uç getirileceğini söylediler. Ya da kalemin tamamını 1000TL'ye satın alabiliyormuşuz.

Son düzenleme:
Be.

Bende de sanirim çok hafiften var gibi arada.
Bu arada demin yetkili servise uç mevzusunu sordum ve uç satışı olmadığını, garantinin incelemesi gerektiğini ona göre İstanbul'dan uç getirileceğini söylediler. Ya da kalemin tamamını 1000TL'ye satın alabiliyormuşuz.

Ben Hepsiburada'dan 10'lu 5'imetal 5'i plastik uç aldım 4 ay önce takması da kolaydı.

Kalem bana boyut olarak ilk başta çok küçük geldi ama sonra alıştım. İzlediğim videolarda bayağı büyük görünüyordu. Ama ucu sanki gerçekten uzun ömürlü değil gibi.

Kalem bana boyut olarak ilk başta çok küçük geldi ama sonra alıştım. İzlediğim videolarda bayağı büyük görünüyordu. Ama ucu sanki gerçekten uzun ömürlü değil gibi.

Hocam size güncelleme 2 gün önce Hepsiburada'dan aldığım pilastik bir uç kalrmin içinde kırıldı ve çıkarmaya çalışırken kalemi bozdum size önerim 2'li falan satılan metal uçlara yönelmeniz metal uçlar daha kaygan hissettiriyor ama kırılmaz bilginiz olsun.

Hocam size güncelleme 2 gün önce Hepsiburada'dan aldığım pilastik bir uç kalrmin içinde kırıldı ve çıkarmaya çalışırken kalemi bozdum size önerim 2'li falan satılan metal uçlara yönelmeniz metal uçlar daha kaygan hissettiriyor ama kırılmaz bilginiz olsun.

Ben iade edeceğim ya hoparlörü de sıkıntı zaten.