Aynı sorun bende de var servise götürdüm normal dedi sıkıntı yokmuş cihazda. Resmen boğuk gibi sanki video sesini bastıran enteresan bir ses daha var.
Merhaba, iyi günler. Samsung S11 tablet hakkında yazıyorum.
Bende seste sıkıntı vardı. Seste cızırtı, parazitlik oluyor ve karakterlerin nasıl konuştuğu anlaşılmıyor ama şöyle bir farklılık var: Bu sadece web sitesinden film izlerken filmin başlangıç sahnelerinin bazılarında oluyor, kendiliginden geçmiyor. YouTube uygulamasıından açtığımda herhangi bir ses sorunu yok gayet normal sorun yok ama fark, uygulamadan açmam olmam webden açmıyorum.
Bir de şey vardı, tabletin şarjı 20'nin altına düşünce ve çoklu pencere modunu kullandığım zaman tablet kendisini otomatik olarak kapatıp yeniden başlatıyordu (kendini koruma programı vs değil).
Bu sebeplerden ötürü tableti garantiye yolladım tablet 4-5 aylık. Tablet Ankara'daki servise ulaşır ulaşmaz bakıma alındı onarım yapıldı ve beni aradılar ve şöyle dediler: "Tablete yeni yazılım attık ve kapanma sorunu ve ses sorunu gözlenmedi" dediler ve sonraki gün kargoya verilip bana yollandı. Yani aynı günde servise ulaştı onarımı yapıldı ve yarın kargoya verildi.
Tableti açtım servis raporu vardı, orada şu yazıyordu: "Lisanslı olmayan sitelerden video izleyince bu tip sorunlarla karşılaşılabilir bu cihaz arızası değildir"...
Tableti kontrol edeyim dedim sorunlar düzeldi mi diye kapanma sorunu düzelmişti ama ses sorunu hâlâ devam ediyordu ve servisin yazdığı sorun tespitide hiç tatmin edici değildi.
Benim pandemi zamanında aldığım Samsung SM-T510 diye bir tablet vardı zamanında 1.500 TL'ye almıştım simdi çalışıyor ama bayağı kasıyor 32 GB depolama alanı var yani siz düşünün ve bu tabletten o kadar web site üzerinden film izledim hiçbir ses sorununa rastlamadım bu yüzden karşılaştırma videosu çektim.
İkisinde de tabletin hakkında kısmını açıp tabletin markalarını göstererek videoya başladım. Sonra ikisinde de aynı web site üzerinden aynı videoyu açtım eski külüstür 15 tabletim videoyuyu sorunsuz oynatirken S11 tablet ses sorunu veriyordu. İkisni de tek video da çekip tabletin galerisine yükledim ve tüm hesaplardan çıkış yaptım. Tableti bakım mofuna almadan tekrar servise yolladım.
Eski tabletim sorunsuz oynatirken S11'in böyle bir sorun yaşamaması gerekli. Eskisi oynatiyorsa çok üst modeli yapamıyorsa bu cihazin sorunudur sitenin değil bence. Ki siteler de hdfilmcehennemi, dizibox, yabancıdizivip vs.
Tablet servise ulaştı, ulaşır ulaşmaz onları aradım. Tableti sıfırlamayın sorunu tabletin fotoğraflarına yükledim, orada var diye müşteri temsilcisiyle biraz konuştuktan sonra iade icin mi gondermistiniz? Dedi. Evet dedim ve tabletin ne kadarlık olduğunu sordu ve 4,5 aylık olduğunu söyledim ve kapattık.
Bunlar ilk defa oldu bu arada ilk göndermeme kıyasla ve kadın benden tabletin seri numarasını vs istemedi direk kontrol ediyorum dedi...
Neyse bu seferki süreç daha fazla umut vadediyor teknisyen hala atanmadı 1,5 gün oldu sonucu burada paylaşırım ne olduğu ile ilgili.