Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
7
Arkadaslar merhaba, 4 yıllık tabletime ROM kurmaya karar verdim. Stock ROM yavas çalışıyor. XDA forumunda biraz baktım. Bunu buldum:
LineageOS'un kurulumu da pek zor degilmis galiba, TWRP üzerinden kuruluyormus direkt. Recovery, custom kernel gibi kavramları pek bilmiyorum. Stabil çalışan bir ROM olmasi ve en az Android 13 olmasi yeterli benim icin.
@Heribert Yavuz @Physic

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, 4 yıllık tabletime ROM kurmaya karar verdim. Stock ROM yavas çalışıyor. XDA forumunda biraz baktım. Bunu buldum:
LineageOS'un kurulumu da pek zor degilmis galiba, TWRP üzerinden kuruluyormus direkt. Recovery, Custom kernel gibi kavramları pek bilmiyorum. Stabil çalışan bir ROM olmasi ve en az Android 13 olmasi yeterli benim icin.
@Heribert Yavuz @Physic

Official LineageOS 20 kurmanızı tavsiye ederim. O cihazda dediğim gibi TWRP'ler biraz sorunlu official derleme bulunmuyor.

Buradaki dosyayı indirin ve bir tar dosyası olarak sıkıştırıp yüklemeyi deneyin. Çalışması gerekiyor. Vbmeta hatası alırsanız bilgilendirin.

Arkadaşlar merhaba, 4 yıllık tabletime ROM kurmaya karar verdim. Stock ROM yavas çalışıyor. XDA forumunda biraz baktım. Bunu buldum:
LineageOS'un kurulumu da pek zor degilmis galiba, TWRP üzerinden kuruluyormus direkt. Recovery, Custom kernel gibi kavramları pek bilmiyorum. Stabil çalışan bir ROM olmasi ve en az Android 13 olmasi yeterli benim icin.
@Heribert Yavuz @Physic

Official LineageOS 20 kurmanızı tavsiye ederim. O cihazda dediğim gibi TWRP'ler biraz sorunlu official derleme bulunmuyor.

Buradaki dosyayı indirin ve bir tar dosyası olarak sıkıştırıp yüklemeyi deneyin. Çalışması gerekiyor. Vbmeta hatası alırsanız bilgilendirin.

Çözüm
Aslında sıfırlayıp ADB App Control ile debloat yapsaydınız daha iyi sonuç alabilirdiniz. Sorun değil düzgün bir Custom ROM bulduysanız onunla yola devam edin.