BirForumcuKişi

Üstün
Merhaba,

Tab S9 aldım ve kılıf arıyorum. Aradığım kılıf Samsung'un arkasındaki S Pen bölgesini de kapatacak, açık olmayacak, arkadan tam kaplayacak yani.

Uygun kılıf bulamadım sizin bildiğiniz kılıflar var mı?

Merhaba,

Tab S9 aldım ve kılıf arıyorum. Aradığım kılıf Samsung'un arkasındaki S Pen bölgesini de kapatacak, açık olmayacak, arkadan tam kaplayacak yani.

Uygun kılıf bulamadım sizin bildiğiniz kılıflar var mı?
- Samsung Official Keyboard Cover: Bu kılıf, S Pen bölmesini kapatan ve ayrıca cihazınızı koruyan bir çözüm sunar. Klavye özelliği sayesinde yazma deneyiminizi de iyileştirir.

- Spigen Tough Armor Series: Dayanıklı bir kılıf arıyorsanız, bu seçenek S Pen bölgesi dahil olmak üzere tüm arka tarafı kaplar ve düşmelere karşı sağlam bir koruma sağlar.

- ZUGU Case: S Pen bölgesini kapatan, şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Ayrıca, çeşitli açılarda kullanılabilen bir stand özelliği de vardır.

- MoKo Case: S Pen bölgesini kapatacak şekilde tasarlanmış hafif bir kılıf. Cihazın tüm arka yüzünü kaplar ve çeşitli renk seçenekleri sunar.

Bu seçeneklerin her biri, aradığınız özellikleri karşılamak için uygun olabilir. İlgilendiğiniz modeller hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, kullanıcı yorumlarını kontrol etmeyi unutmayın.