Asla alma çakma kılıflar kalemin optimizasyonunu bozuyor ya orijinal al ya hiç alma.
Nasıl?

S9 için hocam bu ben de gördüm Amazon S9 ve 11'i aynı textte görünce direkt S11 gibi önümüze koyuyor.

Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim.

Nasıl?

Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim.
Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi.

Yeşil rengi de gayet hoş bence. Teslimat süresi genelde iki hafta civarı sürüyor. Sipariş verdikten 10 gün sonra kadar Türkiye'de oluyor ürün genelde.
Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün?

2k verdiğim spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem.

Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi.

Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün?
JETechler fiyatına göre kalitesiz birde garantisi yok biraz daha biriktirip spigen veya orijinal kılıfa yönel.

Hiçbir şey anlamadım Yunus'cum.

S11 için üretmemiş ki Spigen.
Sosyal medyana video linki atıyorum. S10'larin kılıfları S11'lere oluyor mu? S9U ile S10U mesela birebir aynılardı kılıfları oluyordu birbirine. Olmadı kılıf için biraz beklersin.

Kılıfı arka kapağa katlarken ekran kilitleniyor bende sizde de var mı?

Bunun haricinde bir sorun olmadı kullanımda.
Kilitlenme yok bende ama üstünü kapatınca otomatik ekranı kapanıyor o da güzel özellik.

1759524816954.webp

580TL tuttu, umarım beklediğim gibi çıkar.