Epoca

Uzman
Erasmus için İspanya'ya gidiyorum, yanımda bilgisayarımı götürmek istemiyorum. Tab S9+'ım var, bununla Xbox Cloud kullanabilir miyim? Klavyem, farem ve Logitech kol var. Verimli olur mu?

Ek: İspanya ile Türkiye fiyatları arasında %100 fark var ben paketi buradan alsam gene orada da kullanmaya devam edebilir miyim? Ve bu Game Pass'lerde toplu satın alma gibi bir durum var mı?

Son düzenleme:
Game Pass'ı buradan alıp yurt dışında kullanabilirsiniz toplu alma vardı ama kaldırılmış olabilir bilgisi olan arkadaşlar netleştirir. Cloud gaming bildiğin Xbox Series S performansı ile oynatır TV için yeterli olmasa da tablet için yeterli gelir bence. Benim tavsiyem maddi külfete girecekseniz ve PC kütüphaneniz zaten geniş ise GeForce NOW'dan şaşmamanız olur. Tabii Cloud gaming daha ucuza geliyor+Game Pass oyunları var orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass'ı buradan alıp yurt dışında kullanabilirsiniz toplu alma vardı ama kaldırılmış olabilir bilgisi olan arkadaşlar netleştirir. Cloud gaming bildiğin Xbox Series S performansı ile oynatır TV için yeterli olmasa da tablet için yeterli gelir bence. Benim tavsiyem maddi külfete girecekseniz ve PC kütüphaneniz zaten geniş ise GeForce NOW'dan şaşmamanız olur. Tabii Cloud gaming daha ucuza geliyor+Game Pass oyunları var orası ayrı.

Yani Steam kütüphanem geniş ama günün sonunda Game Pass oyunları kadar oyun ve oyun çeşidim yok. Fiyat olarak bir avantajı yok ama 6 aylık paket alırsam aylıgı 9 euroya geliyor ve kesin çözüm. Game Pass alırsam bölge sorunu yaşama ihtimalimi ortadan kaldırıyor.