Samsung Galaxy Tab S9 PPSSPP emülatöründe Need for Speed: Most Wanted ayarları nasıl olmalıdır?

PPSSPP indirdim, Need for Speed: Most Wanted oynuyorum ama kasmalardan dolayı oynanacak gibi değil. Oyunu akıcı oynanacak hale nasıl getirebilirim? Grafik veya sistem ayarlarını nasıl yapmalıyım?

Yine kötü. Bazen oyun akıyor kısa süre sonra kasıyor, map yükleniyor sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260605_170957_PPSSPP.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 21
10X olan yeri 2X'e cektin mi?
2x yerine otoya aldım düzeldi.

Her oyun için ortalama önerebileceğin ayar var mı? 12 GB versiyon tabletim 8 gen2 biliyorsundur.
120FPS'e kadar limit yükselmez mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260605_171501_PPSSPP.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 21
2x yerine otoya aldım düzeldi.

Her oyun için ortalama önerebileceğin ayar var mı? 12 GB versiyon tabletim 8 gen2 biliyorsundur.
120FPS'e kadar limit yükselmez mi?
Bildigim kadariyla PSP oyunlari en fazla 30 FPS'e kadar destekleniyor. Daha fazla FPS almak icin upscale rehberlerine bakmak lazim. Su an olan cozunurlukte sanirim 480p. Onu da 720p ya da 1080p yapabilirsin. Ben orijinal ayarlarda kullandigim icin upscale veya FPS modlarini denemedim. Ayrica elindeki cihaz AetherSX2 PS2 emulatorunu kusursuz bir sekilde calistirir. NFS icin oynayacaksan PSP versiyonunu onermem. Orijinal PS2'deki NFS oyunlarini oneririm. Cunku elindeki cip 8 Gen 2. Switch oyunlarini bile acar. YouTube'da AetherSX2 rehberlerine bakabilirsin.

Benim PSP'ye değil oyun oynamaya hevesim var. Eğer PS2 yine kaldırır diyorsan hatta daha da iyi bir önerin varsa onu da yaparım ne kadar güncel o kadar iyi bana.

Benim PSP'ye değil oyun oynamaya hevesim var. Eğer PS2 yine kaldırır diyorsan hatta daha da iyi bir önerin varsa onu da yaparım ne kadar güncel o kadar iyi bana.
NFS icin en iyi platform PS2. Bu video'da emulator kurulum rehberi var. BIOS dosyasini eklemen gerekecek. Ardindan oyunun ROM'unu yukleyip oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…