Makaleler
6
•Z fold 7 (8 Elite)

•Z flip 7 (Exynos 2500)

•Z Flip 7 FE (Exynos 2400)

•One UI 8

•Watch 8/watch 8 classic/Watch 8 Ultra.

•Buds Core.

•Ve ilk inceleme videoları.

Son düzenleme:
Yanarım yanarım sen gel katlanabilir telefonlar yap, IP ince telefon yap, onu koy bunu koy ama gelde her uygulamaya direkt şifre koyma özelliği getirtme. Saçma sapan güvenli klasör ile uğraşıyoruz 2026 yılına gireceğiz.

Uygulama kilidi uygulamaları var onu kullanabilirsiniz. Ama bende güvenli klasör kullanıyorum :( One UI 8 de olmasını isterdim.

Yeni Exynos küçük kasaya rağmen nasıl bir termal performans gösteriyor acaba, merak ettim :).

•Z fold 7 (8 Elite)

•Z flip 7 (Exynos 2500)

•Z Flip 7 FE (Exynos 2400)

•One UI 8

•Watch 8/watch 8 classic/Watch 8 Ultra.

•Buds Core.

•Ve ilk inceleme videoları.

Şahsen yanlış anlama ama çok eksik bir konu. Bütün başlıkları tek bir konuda toplamaya gerek yoktu veya en azından bütün konu başlıkları üzerinden bir geçseniz iyi olurdu. Görsel veya video kullanımı da yetersiz. Örneğin, iki tane İngilizce video bırakılmış. İngilizce bilmediğim için sadece Z Flip ve Z Fold incelemesi olduğunu anladım. Oysaki bunların incelemesini veya anlatımını Türk içerik üreticileri de yaptı, onları koyabilirdin. Asıl sorun ise "One UI 8" demişsin ama bununla ilgili hiçbir şey yok.

Şahsen yanlış anlama ama çok eksik bir konu. Bütün başlıkları tek bir konuda toplamaya gerek yoktu veya en azından bütün konu başlıkları üzerinden bir geçseniz iyi olurdu. Görsel veya video kullanımı da yetersiz. Örneğin, iki tane İngilizce video bırakılmış. İngilizce bilmediğim için sadece Z flip ve Z fold incelemesi olduğunu anladım. Oysaki bunların incelemesini veya anlatımını Türk içerik üreticileri de yaptı, onları koyabilirdin. Asıl sorun ise "One UI 8" demişsin ama bununla ilgili hiçbir şey yok.

Eleştirin için teşekkürler. Görsel kullanmak yerine epey sitesinin linkini attım. Hem insanlar daha detaylı bakabilir. Video konusunda şu ana kadar İngilizce kaynak gördüm. Ayrıca İngilizce bilmeseniz bile cihazın nasıl olduğunu görmüş oldunuz :D kısa ve net.One UI 8 ile ilgili video veya görsel koymadım çünkü daha önceden çıkmıştı zaten. Çok bir şeyde gelmedi zaten :D