Makaleler
5
Cihaz
Samsung Watch 6 40mm
Selamlar,

Samsung Galaxy Watch 6 satın aldım, fakat hangi ayarları açıp kapatmam gerektiğini pek bilmiyorum açıkçası. Tavsiye edebileceğiniz ayarlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Samsung Watch 6 satın aldım, fakat hangi ayarları açıp kapatmam gerektiğini pek bilmiyorum açıkçası. Tavsiye edebileceğiniz ayarlar nelerdir?

Bence AOD kapat ve kolu kaldırınca uyanmayı aç, AOD gereksiz yere şarjı aşırı tüketiyor. Bir de bankacılık uygulaman destekliyorsa Saat'e özel uygulamasını indirebilirsin bu sayede direk NFC ile temassız ödeme yapabiliyorsun.

Bence AOD kapat ve kolu kaldırınca uyanmayı aç, AOD gereksiz yere şarjı aşırı tüketiyor. Bir de bankacılık uygulaman destekliyorsa Saat'e özel uygulamasını indirebilirsin bu sayede direk NFC ile temassız ödeme yapabiliyorsun.
Wifi, Bluetooth açıktı, parlaklık yarıdaydı. 15 dakikada %5 şarj yedi, normal mi? İkinci el 15 aylık ürün.

Wi-Fi, Bluetooth açıktı, parlaklık yarıdaydı. 15 dakikada %5 şarj yedi, normal mi? İkinci el 15 aylık ürün.

Vallahi bende böyle ayardaki saatimle AOD kapalı sabahtan takıp yarın öğlene kadar kullanıyorum. Aralıksız bir şeylere bakmadıysanız normal değil bence.