seeraddar

Yetkin
Galaxy Watch 6'dan pek memnun değilim. Arayüzünde bazen takılmalar oluyor, uygulamalarda da akıcılık yok. YouTube ya da Google uygulamalarında özellikle sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden açıkçası sevmedim. Ayrıca sensörlerinin doğru ölçmediğine dair çeşitli söylentiler var. Watch 7'de sensörlerin değiştiği ve işlemcinin geliştirildiği söyleniyor.

Elimdeki saati 3.500 TL'ye satıp üstüne 1.500 TL ekleyerek Watch 7 almak istiyorum.

@Aakons @Simon @The Man From Earth

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube ya da Google uygulamalarında özellikle sıkıntı yaşıyorum.
Akıllı saat olduğundan dolayı bunlar normal. Sonuçta minik saatte YouTube kullanmak yerine sağlık takibi, ekosistem uyumluluğu gibi şeylere odak veriyorlar.

Watch 8 bile alsanız YouTube gibi platformlarda bazen yavaşlamalar olacaktır.

Ben olsam Watch 6'dan 7'ye geçerdim hiç yoksa biraz daha optimize ve pil ömrü aktif kullanımda çok fark etmese de pasif kullanımda çok daha uzun.

Hocam mümkünse Watch 8 alın. En güncel model bu. Teknik olarak, Watch 7'de şu an eskidi azıcık.
10.000 TL gibi bir fiyata gerçekten değdiğini düşünmüyorum.
Galaxy Watch 6’yı aldığım dönemde Watch 7 de bu fiyat bandındaydı, ancak bir yıl içinde neredeyse yarı fiyata düştü. Büyük ihtimalle Watch 8 için de aynı durum geçerli olacaktır. Bu nedenle sadece teknik bazı küçük farklar ya da bir yıl daha güncelleme alacak olması için 5.000 TL fazla vermeyi mantıklı bulmuyorum. Bildiğim kadarıyla işlemci dahil birçok özellik zaten aynı.

Galaxy Watch 6'dan pek memnun değilim. Arayüzünde bazen takılmalar oluyor, uygulamalarda da akıcılık yok. YouTube ya da Google uygulamalarında özellikle sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden açıkçası sevmedim. Ayrıca sensörlerinin doğru ölçmediğine dair çeşitli söylentiler var. Watch 7'de sensörlerin değiştiği ve işlemcinin geliştirildiği söyleniyor.

Elimdeki saati 3.500 TL'ye satıp üstüne 1.500 TL ekleyerek Watch 7 almak istiyorum.

@Aakons @Simon @The Man From Earth
Ben kullaniyordum 7'yi. Fakat sevmemeye basladim zamanla. Saat benlik degilmis. Bence elindeki saati 3.500'e satip ustune 1.500 ekleyip IEM kulaklik + ses karti al. En azindan gercekten parani harcamana degecek bir sebep olur. Kaliteli ses. Cunku Watch 7, Watch 6'dan ne kadar iyi de olsa bir 8 degil. 8 gercekten iyi. 7 pek iyi degil internette gezinmek icin vb.

Veya onun yerine illa saat istiyorsan Casio G-Shock alabilirsin.

Watch 7 bahsettiğin sorunlara çözüm olacaktır muhtemelen, 7 serisinin en büyük farkı işlemci zaten çünkü. 8 almak sarar (o yüzden aldım zaten :D) ama biri 5, biri 10. Orada bütçe de önem kazanıyor.
Ayrıca sensörlerinin doğru ölçmediğine dair çeşitli söylentiler var.
Şu kısımlar abartı ve hatta bazı durumlarda direkt yanlış. Aha şu anda önümde bir W6 bir W8 var, bunu yazarken ikisine de bakıyorum. Evet sensörler değişti, sayıları arttı. Yeni ölçümler geldi, bazı ölçümler de hızlandı. Ama doğruluk zaten hiçbirisi aşırı doğru değil, çünkü saat sensörü, ne kadar iş yapsın? 2 baldo pirinç tanesi kadar temas alanından EKG çekiyor, sensörü Zeki Müren olsa yine aynı sonuçları, aynı sapmaları yapar.