Gsbs1995

Üyecik
Cihaz
S23 Ultra
Bu iki cihaz arasında git gel yaşıyorum, ilk defa akıllı saat alacağım için kullananlar veya kullanmış olanlar varsa yorum ve düşüncelerini yazabilir mi?

Huawei'nin tek artısı pil ömrü olacaktır, kalanında Samsung her türlü alınır. Zaten telefonundan dolayı ekosistem avantajın da var.

Huawei'nin tek artısı pil ömrü olacaktır, kalanında Samsung her türlü alınır. Zaten telefonundan dolayı ekosistem avantajın da var.

Çok önemli bir artı olduğunu düşünüyorum. GT 4 kullanıyorum. iPhone cihazım ile geçenlerde AirPods aldım ve Apple Watch'lara baktım fakat Apple Watch ve Samsung Watch'lar ne kadar uygulama destekler vs. olsa bile hiçbir şekilde 1 gün pil ömrü açıklanabilir bir durum değil. GT 4 saatimi en son şarj ettiğim zamanı hatırlamıyorum bile.

Çok önemli bir artı olduğunu düşünüyorum. GT 4 kullanıyorum. iPhone cihazım ile geçenlerde AirPods aldım ve Apple Watch'lara baktım fakat Apple Watch ve Samsung Watch'lar ne kadar uygulama destekler vs. olsa bile hiçbir şekilde 1 gün pil ömrü açıklanabilir bir durum değil. GT 4 saatimi en son şarj ettiğim zamanı hatırlamıyorum bile.
1 gün pil ömrü Watch 4 zamanında kaldı. 2-3 gün gidiyor W8, o da fazlasıyla yeterli. Saati şarja takmayı unutmak isteyen zaten gidip mekanik saat alabilir, akıllı saati fonksiyonları için alıyoruz sonuçta. Apple Watch kullan, GT4'ün aslında ne kadar yarım akıllı olduğunu ve kullanışsız kaldığını göreceksin.