Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Huawei'nin tek artısı pil ömrü olacaktır, kalanında Samsung her türlü alınır. Zaten telefonundan dolayı ekosistem avantajın da var.
- Makaleler
- 1
Huawei'nin tek artısı pil ömrü olacaktır, kalanında Samsung her türlü alınır. Zaten telefonundan dolayı ekosistem avantajın da var.
Çok önemli bir artı olduğunu düşünüyorum. GT 4 kullanıyorum. iPhone cihazım ile geçenlerde AirPods aldım ve Apple Watch'lara baktım fakat Apple Watch ve Samsung Watch'lar ne kadar uygulama destekler vs. olsa bile hiçbir şekilde 1 gün pil ömrü açıklanabilir bir durum değil. GT 4 saatimi en son şarj ettiğim zamanı hatırlamıyorum bile.
1 gün pil ömrü Watch 4 zamanında kaldı. 2-3 gün gidiyor W8, o da fazlasıyla yeterli. Saati şarja takmayı unutmak isteyen zaten gidip mekanik saat alabilir, akıllı saati fonksiyonları için alıyoruz sonuçta. Apple Watch kullan, GT4'ün aslında ne kadar yarım akıllı olduğunu ve kullanışsız kaldığını göreceksin.Çok önemli bir artı olduğunu düşünüyorum. GT 4 kullanıyorum. iPhone cihazım ile geçenlerde AirPods aldım ve Apple Watch'lara baktım fakat Apple Watch ve Samsung Watch'lar ne kadar uygulama destekler vs. olsa bile hiçbir şekilde 1 gün pil ömrü açıklanabilir bir durum değil. GT 4 saatimi en son şarj ettiğim zamanı hatırlamıyorum bile.
- Makaleler
- 1
1 gün pil ömrü Watch 4 zamanında kaldı. 2-3 gün gidiyor W8, o da fazlasıyla yeterli.
Eğer 3 gün görüyorsa çok iyi.
Not: İncelemeler maksimum 1-1, 5 gün deniliyor.
Geçen diğer konuya ekran görüntülerini atmıştım, yeniler pil konusunda iyiler.Eğer 3 gün görüyorsa çok iyi.
Not: İncelemeler maksimum 1-1, 5 gün deniliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet