mucoxx242

Çalışkan
Yer
İstanbul
Cihaz
Oppo reno 11F 5G
Herkese selam. Uzun zamandır akıllı saat arıyorum ve bu saat gözüme çarptı. Bataryasının sıkıntı olduğunu biliyorum ama benim için sorun yok.

Sizce bu saat alınır mı? 3-4 yıl beni idare eder mi? Bir de saati mart ayında almayı düşünüyorum, indirime girer mi o zaman? Bu saati kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisi makyajli Watch4 olur. Watch4 muhtemel son guncellemesini gecen aldi, One UI 8 Watch alarak. Kaldi ki ciktigi vakitte bile pil omru pek harika degildi, su anki standartlara kiyasla daha da kotudur.

Samsung sirf daha ''yeni'' cikmis bir urun diye daha fazla guncelleme vermedigi surece Watch FE de muhtemelen son guncellemesini aliyor olacak. Acikcasi pek onermem, hele hele 2026 Mart ayinda alip bu saatten 3-4 yil omur beklemek imkansizi ummak olur bence.

Pil omru ve performans olarak geride, cerceveleri de oldukca cirkin/demode. Uygulama acilma sureleri Watch4 denedigimde kotu degildi ancak arkada 2 tane bile uygulama acik birakinca veya guc tasarrufu modlarini aktiflestirince (bu saatten iyi pil omru almak icin muhtemelen acarsiniz) performans cakiliyor biraz.

Kendisi makyajli Watch4 olur. Watch4 muhtemel son guncellemesini gecen aldi, One UI 8 Watch alarak. Kaldi ki ciktigi vakitte bile pil omru pek harika değildi, su anki standartlara kiyasla daha da kotudur.

Samsung sirf daha "yeni" cikmis bir ürün diye daha fazla guncelleme vermedigi surece Watch FE de muhtemelen son guncellemesini aliyor olacak. Açıkçası pek onermem, hele hele 2026 Mart ayinda alip bu saatten 3-4 yil omur beklemek imkansizi ummak olur bence.

Pil omru ve performans olarak geride, cerceveleri de oldukca cirkin. Uygulama acilma sureleri Watch 4 denedigimde kotu değildi ancak arkada 2 tane bile uygulama acik birakinca veya guc tasarrufu modlarini aktiflestirince (bu saatten iyi pil omru almak icin muhtemelen acarsiniz) performans cakiliyor biraz.
Peki bunun yerine ne önerirsin Wear OS olarak? (Bunun fiyatı şu anda 3.000 TL, bu fiyat bandına yakın olursa iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni 2 yıl idare etse yeter, hem çok uygulamada yüklemeyeceğim WhatsApp ve müzik dinlemek için alacağım hem de sporumu takip etmek için alacağım.

Peki bunun yerine ne önerirsin WearOS olarak? (Bunun fiyatı şu anda 3000TL bu fiyat bandına yakın olursa iyi olur.)
Bu saatin tek olayi zaten bu fiyatta olup WearOS calistirmasi. Baska hicbir olayi yok gibi bir sey. Bu fiyat bandinda baska sifir WearOS saat olmamasi lazim, o konuda ''rakipsiz'' yalan yok.

Kotu WearOS saat alacaginiza direkt WearOS saat almayin daha iyi, cidden. Istekleriniz dogrultusunda Fit 3 size uyuyor aslinda, oneririm ancak onu alinca kurabileceginiz uygulama sayisi WearOS'dekilere kiyasla daha kisitli tabii. Fit 3 hakkinda sorulariniz varsa da alabilirim.