Saat bildiğim kadarıyla iyi bir model. Özellikleri gayet iyiye benziyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
iPhone uyumu nasıl? Neler eksik kalıyor? Benim için en önemlisi harita ekranı açılıyor mu?
Barry Allen
Başarılı
Hocam berbat diye biliyorum. Öncelikle kurulum yaparken uygulama kullanmak zorunlu bu yüzden bir problem yaşayacaksınız bir şekilde kurulum ekranını atlarsanız bile uygulama olmadığı için tam uyumlu çalışmayacak bir tane Apple için program yapmışlar (Merge) ama çok verimli çalıştığı söylenmiyor. Sağlık konusunda EKG ve tansiyon özellikleri sadece Samsung telefonda kullanılabiliyor. Harita ekranı hakkında bir bilgim yok.iPhone uyumu nasıl? Neler eksik kalıyor? Benim için en önemlisi harita ekranı açılıyor mu?
Marksman
Uzman
Apple Watch'lar ortalama 1 gün kadar, hatta biraz daha az. Hesabını sen yap.Xiaomi için alacağım ama kullanım süresi 2 gün diyor bu süresi az değil mi saat için.
Silco
Yetkin
Apple Watch'lar ortalama 1 gün kadar, hatta biraz daha az. Hesabını sen yap.
Huawei kullanım süresi genel olarak uzun yine de saat için 1.5 gün bence çok kısa.
Marksman
Uzman
Maalesef akıllı saat endüstrisi böyle, birkaç istisna model hariç. Bileklikler biraz daha uzun süreler sunabiliyor fakat onların da saatlerin sunduğu özellikleri sunduğu söylenemez.Huawei kullanım süresi genel olarak uzun yine de saat için 1.5 gün bence çok kısa.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-