Makaleler
6
1.799 dolardan çıkış yaptı.

20251022_072816.webp

Benim icin cok alakasi var. Benim icin fiyatlar makine gövdeleri ve ekipmanları uzerinden donuyor, forumda beni tanıyan herkes de bunu bilir.

Bir başkası icin alakasi olur, olmaz orası beni ilgilendirmez zira kendi şahsi yorumumu yazdim geçtim. 1800 USD az bir para degil, her halükarda tuzlu.

Apple'ın 2 3K dı sanırım. Bu ondan daha uygun.

Bu teknoloji basli başına pahali zaten hocam, o kadar anlatıldığı kadar falan da tutmadı. Astronomik paralara aldigin sey cok saçma sapan bir sey kaliyor.

Benim icin cok alakasi var. Benim icin fiyatlar makine gövdeleri ve ekipmanları uzerinden donuyor, forumda beni tanıyan herkes de bunu bilir.

Bir başkası icin alakasi olur, olmaz orası beni ilgilendirmez zira kendi şahsi yorumumu yazdim geçtim. 1800 USD az bir para degil, her halükarda tuzlu.

Bu teknoloji basli başına pahali zaten hocam, o kadar anlatıldığı kadar falan da tutmadı. Astronomik paralara aldigin sey cok saçma sapan bir sey kaliyor.
Öküz alırız o paraya diyorsun yani. Olabilir. Ben cidden merak ettiğimden sordum yanlış anlama. Hani ortak bir kullanım alanı mı var diye merak ettim kıyas yapıldığı için.

Öküz alırız o paraya diyorsun yani. Olabilir. Ben cidden merak ettiğimden sordum yanlış anlama. Hani ortak bir kullanım alanı mı var diye merak ettim kıyas yapıldığı için.

Yok, yanlış anlamadım. Aslında öküz alamıyoruz, başlıca kaliteli bir lens fiyatı sadece ama tek bir üründe böyle ne bileyim markalı falan olduktan sonra 1000 - 1200 USD ve üzeri bana pahalı geliyor. Apple'ın 2 ila 3 bin'lik fiyatı zaten astronomik bence o apayrı bir şey. Makineleri de savunamam bu durumda zira makine gövdeleri (iyisi) 100 bin ve üzerinde başlıyor, lensleri vs. söylemiyorum bile.

Bu teknolojiyi saçma buluyorum şu an ya da tam olarak ısınamıyorum öyle söyleyeyim. Bu kafaya kocaman zımbırtı takıp böyle yok reels kaydırıyorsun, video izliyorsun, arama gerçekleştiriyorsun falan. Abi biz boşuna mı VR alıyoruz, kocaman OLED ekranlar yahut kaliteli kulaklıklar alıyoruz yani bir de bunun yanına gidip neden 1800 ila 3000 USD'lik balistik kasktan bozma zımbırtılar alalım ki? Şahsen ısınamadım yoksa çok beğenen ve almak isteyen, aktif kullanan insanlar elbette vardır onlar da bir albenisi olduğu için almıştır elbette.