Katlanır telefonlara ilk çıktığı zamandan beri aşırı bir ilgim var. Flip 7 çok hoşuma gitti genel olarak fakat aklıma takılan iki nokta var. Bunlardan ilki ekran boyutu. Şu anki telefonum 6.4 inç boyutunda, şikayetçi değilim ama keşke 6.2 veya 6.1 olsa diye düşünüyordum. Flip 7 ise 6.9 büyüklüğünde bir telefon. Boyut konusunda şöyle düşünerek yine de almak istiyorum, telefonu çoğu zaman katlanır halde kullanacağım için, oyun vs oynarken zaten büyük ekran daha iyi oluyor, oyunda açarım oynarım, yine sosyal medyada falan gezerken telefonu kapalı kullanırım diye düşünüyorum. İkinci aklıma takılan nokta ise işlemci. Exynos 2500 ile geldi biliyorsunuz. Şu anki kullandığım telefon Exynos 2100 ve oyunlarda aşırı bir ısınma durumu mevcut ve bu durum beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. Yeni çıkan Exynos işlemci nasıl sizce, ısınma yapıyor mudur? Bu iki durum göz önüne alındığında sizce Z Flip 7 alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Katlanır telefonlara ilk çıktığı zamandan beri aşırı bir ilgim var. Flip 7 çok hoşuma gitti genel olarak fakat aklıma takılan iki nokta var. Bunlardan ilki ekran boyutu. Şu anki telefonum 6.4 inç boyutunda, şikayetçi değilim ama keşke 6.2 veya 6.1 olsa diye düşünüyordum. Flip 7 ise 6.9 büyüklüğünde bir telefon. Boyut konusunda şöyle düşünerek yine de almak istiyorum, telefonu çoğu zaman katlanır halde kullanacağım için, oyun vs oynarken zaten büyük ekran daha iyi oluyor, oyunda açarım oynarım, yine sosyal medyada falan gezerken telefonu kapalı kullanırım diye düşünüyorum. İkinci aklıma takılan nokta ise işlemci. Exynos 2500 ile geldi biliyorsunuz. Şu anki kullandığım telefon Exynos 2100 ve oyunlarda aşırı bir ısınma durumu mevcut ve bu durum beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. Yeni çıkan Exynos işlemci nasıl sizce, ısınma yapıyor mudur? Bu iki durum göz önüne alındığında sizce Z flip 7 alınır mı?
Hocam bence biraz bekleyin en azından 1 ay kadar. Telefon hakkında çoğu şey netlik kazanmış olur böylece.
Bence bekleyin. Exynos 2500'ün testleri ve biraz kullanıcı yorumu oluşsun. İyi mi kötü mü bilmiyoruz. Ayrıca 8 elite ayarında olması gereken bu işlemcinin bariz güçsüz olması da hoş bir detay değil. Z Flip 6 şu an daha güvenli liman bence, eğer hemen almak istiyorsanız. Boyutu da en iyi gidip mağazada deneyerek anlarsınız, ne desek boş. Ben Z Flip 7'yi bu fiyatlarla önermem açıkcası. İlerde fiyatının en azından biraz da olsa düşeceğini de düşünüyorum.
Hocam bence biraz bekleyin en azından 1 ay kadar. Telefon hakkında çoğu şey netlik kazanmış olur böylece.
Haklısınız. Hemen almayı düşünmüyorum bende. Ama model konusunda şimdiden kararımı vermek istiyorum.
Bence bekleyin. Exynos 2500'ün testleri ve biraz kullanıcı yorumu oluşsun. İyi mi kötü mü bilmiyoruz. Ayrıca 8 Elite ayarında olması gereken bu işlemcinin bariz güçsüz olması da hoş bir detay değil. Z Flip 6 şu an daha güvenli liman bence, eğer hemen almak istiyorsanız. Boyutu da en iyi gidip mağazada deneyerek anlarsınız, ne desek boş. Ben Z Flip 7'yi bu fiyatlarla önermem açıkçası. İleride fiyatının en azından biraz da olsa düşeceğini de düşünüyorum.
Flip 6, flip 7'nin yanında bayağı kalın kalıyor. Öndeki ekranı da küçük geliyor. Normalde FE modelini düşünüyordum ama fiyatlandırması bayağı saçma olmuş. Bu fiyatı vermişken az daha ekler normal 7 alırım diye düşünüyorum.
Flip 7 gerçekten eski modellerine göre çok daha sağlam duruyor. İşlemciden yorumlar gelsin öyle geçin bence.Katlanır telefonlara ilk çıktığı zamandan beri aşırı bir ilgim var. Flip 7 çok hoşuma gitti genel olarak fakat aklıma takılan iki nokta var. Bunlardan ilki ekran boyutu. Şu anki telefonum 6.4 inç boyutunda, şikayetçi değilim ama keşke 6.2 veya 6.1 olsa diye düşünüyordum. Flip 7 ise 6.9 büyüklüğünde bir telefon. Boyut konusunda şöyle düşünerek yine de almak istiyorum, telefonu çoğu zaman katlanır halde kullanacağım için, oyun vs oynarken zaten büyük ekran daha iyi oluyor, oyunda açarım oynarım, yine sosyal medyada falan gezerken telefonu kapalı kullanırım diye düşünüyorum. İkinci aklıma takılan nokta ise işlemci. Exynos 2500 ile geldi biliyorsunuz. Şu anki kullandığım telefon Exynos 2100 ve oyunlarda aşırı bir ısınma durumu mevcut ve bu durum beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. Yeni çıkan Exynos işlemci nasıl sizce, ısınma yapıyor mudur? Bu iki durum göz önüne alındığında sizce Z Flip 7 alınır mı?
Flip 7 gerçekten eski modellerine göre çok daha sağlam duruyor. İşlemciden yorumlar gelsin öyle geçin bence.
Aynen işlemci umarım iyidir de sorunsuz şekilde kullanırız.