Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha 3
Yetkin
Bayağı güzel gözüküyor ama hem iç hem dış kısımdaki ekranda ön kamera olmasını ben mi tuhaf buluyorum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran 110
Bilgin
Ben de bir sızıntı vereyim.
Bu cihazlar çeşitli testlerden ve denemeden geçiyor. Final hali bundan çok çok daha iyi durumdadır.
Elma ısıran 110
Bilgin
Farkındaysan bu attığım cihaz çeşitli testlerden ve denemelerden geçip de kullanıcıya ulaşmış hali. Samsung bu flip ve fold olayını pek beceremedi takdir edersiniz ki. Ekranlar bozuluyor 6 ayda falan.Bu cihazlar çeşitli testlerden ve denemeden geçiyor. Final hali bundan çok çok daha iyi durumdadır.
Farkındaysan bu attığım cihaz çeşitli testlerden ve denemelerden geçip de kullanıcıya ulaşmış hali. Samsung bu flip ve fold olayını pek beceremedi takdir edersiniz ki. Ekranlar bozuluyor 6 ayda falan.
Katlanır ekranlar hassas zaten
Elma ısıran 110
Bilgin
6 ayda bozulan ekrana hassas demem, fiyasko derim.Katlanır ekranlar hassas zatenfinal sürümünü göreceğiz. Z fold 6 gibi önceki sürümlerinde çok sorun çıkmadığı için bunda da çok sorun olacağını düşünmüyorum.
6 ayda bozulan ekrana hassas demem, fiyasko derim.
6 ayda bozulmaz onlar. Ama bir darbede bozulur. Apple da yaptığı zaman nasıl öveceksin acaba?
THE KEROXEA 32
Üstün
Yorganın altındayken görmediğim için üstüne oturmam sonucunda ekranı kırılan Z Fold 3'üm 3. senesine giriyordu ve ekranı sapasağlamdı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
25.000 TL'ye kadar robot süpürge önerisi
- Yusufdmrr
-
-