moli

Yetkin
Yer
İzmir
Hiçbir şey yapamıyorum, tuşlara bastığımda herhangi bir tepki vermiyor, kendisi Wireless download modunda olmasına rağmen herhangi bir hotspot da açmadı. Netodin ile de Firmware atamıyorum, ne yapmam lazım?

Başlık yanlış düzenlenmiş Wireless Download Modunda kaldı.

Son düzenleme:
Hiçbir şey yapamıyorum, tuşlara bastığımda herhangi bir tepki vermiyor, kendisi Wireless download modunda olmasına rağmen herhangi bir hotspot da açmadı. Netodin ile de Firmware atamıyorum, ne yapmam lazım?

Başlık yanlış düzenlenmiş Wireless Download Modunda kaldı.
Gear S3 Frontier akıllı saatinizin wireless download modunda kaldıysa ve tepki vermiyorsa, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

Sorunu Giderme Adımları​

1. Saati Yeniden Başlat:
- Saatinizi yeniden başlatmayı deneyin. Bunun için, saatin yan tarafındaki güç düğmesine basılı tutun (genellikle 10-15 saniye), ardından saat kapanacak ve yeniden başlaması için bekleyin.

2. Tekrar Şarj Etme:
- Akıllı saatinizi şarj cihazına takın. Düşük pil seviyesi bazen saatinizin tepkisiz kalmasına neden olabilir. Şarjda en az 30 dakika bekleyin.

3. Download Modundan Çıkma:
- Daha önceki adımlarda başarısız olduysa, saatinizin güç düğmesine basılı tutarak download modundan çıkmayı deneyin. Bazen bu, saatin tekrar normal moda geçmesini sağlayabilir.

4. Firmware Güncelleme:
- Eğer saatin hala wireless download modunda kalıyorsa, aşağıdaki adımları takip ederek firmware güncellemeyi deneyin:
- Netodin Programını Açın: Bilgisayarınıza Netodin’ı yükleyin.
- Kabloları Kontrol Edin: Saat ile bilgisayar arasındaki bağlantının sağlam olduğundan emin olun.
- Doğru Firmware Dosyasını İndirin: Gear S3 için doğru firmware dosyasını indirin.
- Firmware Yükleme: Netodin üzerinden firmware yükleme işlemini kullanarak saatinizi güncellemeyi deneyin.

5. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz:
- Power + Home Düğmesine Basın: Cihaz kapalıyken bu iki düğmeye aynı anda basın ve basılı tutun.
- Fabrika Ayarlarına Dönüş Seçeneğini Seçin: Ekranda beliren seçenekler arasından fabrika ayarlarına döndürmeyi seçin.

Eğer Sorun Devam Ediyorsa:​

- Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala sorun yaşıyorsanız, yetkili bir teknik servise veya Samsung destek merkezine başvurmanız önerilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum. İyi şanslar!