Metwolfgm2010
Başarılı
- Cihaz
- Samsung Gear Sport, Samsung Gear S3 Classic, Samsung Gear S3 Frontier.
Samsung Gear S3 Classic, Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear Sport dönemlerinin en ikonik saatlerinden biriydi, peki günümüzde hala kullanılabilir mi? Kesinlikle evet! Galaxy Wearable uygulamasının yeni sürümleri yüzünden 'artık desteklenmiyor' hatası alanlar için, saatinizi modern telefonunuza tekrar bağlamanın yöntemini keşfettim. 'Eski ama altın' diyenler için hazırladığım bu kesin çözüm rehberiyle Samsung Gear S3 Classic, Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear Sport saatlerinizi hayata döndürün.
Önce okuyun.
Galaxy Wearable uygulamasının ve Gear S eklentisinin eski bir APK sürümünü indirirseniz, çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Adım 1: Giyilebilir cihaz uygulamasının yeni sürümünü (Galaxy Wearable)
Telefondan silin.
Linkini paylaştığım Google Drive dosyasından.
APK dosyalarını indirin.
Uçak modunu açın.
Bluetooth'u manuel olarak açın.
Tarih ve saati aralık 2023 olarak değiştirin (ben 3 Aralık kullandım).
APK dosyalarını, önce Galaxy Wearable'ı, ardından Gear S eklentisini yükleyin.
Galaxy Wearable uygulaması üzerinden eşleştirmeye başlayın. Cihazlar eşleştirilirken, işlemin tamamlanması için uçak modunu tekrar kapatmanız gerekecektir.
İşlem tamamlandıktan sonra tarih ve saat ayarlarını otomatik olarak değiştirin.
Wearable uygulamasını bir daha asla güncellemeyin ve keyfini çıkarın.
Ayarlarınızın yedeklerine erişilemediği için saatinizi tekrar kurmanız gerekecek, ancak bunun dışında Gear Sport akıllı saatimde mükemmel çalışıyor.
Eski APK Google Drive dosya linki: GEAR S3 CLASSIC, FRONTIER, GEAR SPORT GEREKLİ UYGULAMALAR 1 - Google Drive
Önce okuyun.
Galaxy Wearable uygulamasının ve Gear S eklentisinin eski bir APK sürümünü indirirseniz, çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Adım 1: Giyilebilir cihaz uygulamasının yeni sürümünü (Galaxy Wearable)
Telefondan silin.
Linkini paylaştığım Google Drive dosyasından.
APK dosyalarını indirin.
Uçak modunu açın.
Bluetooth'u manuel olarak açın.
Tarih ve saati aralık 2023 olarak değiştirin (ben 3 Aralık kullandım).
APK dosyalarını, önce Galaxy Wearable'ı, ardından Gear S eklentisini yükleyin.
Galaxy Wearable uygulaması üzerinden eşleştirmeye başlayın. Cihazlar eşleştirilirken, işlemin tamamlanması için uçak modunu tekrar kapatmanız gerekecektir.
İşlem tamamlandıktan sonra tarih ve saat ayarlarını otomatik olarak değiştirin.
Wearable uygulamasını bir daha asla güncellemeyin ve keyfini çıkarın.
Ayarlarınızın yedeklerine erişilemediği için saatinizi tekrar kurmanız gerekecek, ancak bunun dışında Gear Sport akıllı saatimde mükemmel çalışıyor.
Eski APK Google Drive dosya linki: GEAR S3 CLASSIC, FRONTIER, GEAR SPORT GEREKLİ UYGULAMALAR 1 - Google Drive