Samsung health için saat önerisi

Watch 4 44mm deneyimlemiş birisi olarak yorum bırakayım.

Sağlık sensörlerk açık iken normal kullanımda 1-1.5 gün dayanıyor. Ben sensörler kapalı kullanıyordum genelde Spotify için kullanıyordum saati ve 2 gün gidiyordu şarjı %100-10 arası. Ama siz sensörler açık kullanacak iseniz max 1-1.5 gün şarjı gider diyelim.

Arayüzü iyi, aşırı yavaş değil ama hızlı da değil. Normal kullanımda kasmıyor ama tarayıcı kullanırken kanser ediyor adamı aşırı yavaşlıyor. Normal günlük kullanımda pişman etmez diyebilirim ama.

Kılıf ile kullan, duvara dokundursan çizilecek gibi duruyor kenardaki alüminyum yüzey.

Öğrenciyim ve çok para kazanamıyorum.
Ucuz olsun da derseniz sağlık takibi ve antrenman ölçümü için en iyisi Galaxy Watch Fit 3 gibi duruyor sizin için. Haftada bir kez de şarj edersiniz. WearOS kadar işlevsel olmasa da özellikleri de temel olarak yeterli iyi.

Saati aldın mı? Samsung çok saydım ama işletim sistemi anroid OS olduğu için artısı da çok. Asistan direk Gemini bağlı olduğu için çok iyi bu yönü ile alternatifi az. Her şeyi sesli komutla yapıyorum. Işık klima vs sesli komutla açıyor kapatıyor. Google fit ile iyi çalışıyor. Samsung sağlık yazılımı açık ara en iyisi. Özellikle gıda kalori hesaplamada falan alternatifi yok. pil süresi ve arayüz yavaşlığı hariç çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…