Samsung HM160HI 160 GB HDD arızalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3ir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 559
  • Etiketler Etiketler
    hdd

3ir

Üyecik
Windows kurduktan sonra yeniden başlama esnasında Windows ekraninda kalıyor ve 0xc000021a hatasini veriyor. HDD'nin test goruntuleri bunlar, 100 TL gibi bir fiyata aldim. Kurulmamasinin sebebi ne olabilir? Windows installeri bozuk olabilir mi? Yüzde 3 hasar düzgün çalışmaması için yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yine düzgün bir şekilde çalışır fakat bozuk sektörlere veri yazılırsa sıkıntı çıkabilir (verileri okuyamayabilirsiniz), tek çare HDD Regenerator kullanarak bozuk sektörleri devre dışı bırakmak. Bütçeniz varsa 120 GB SSD alıp Windows'u ona kurun.

HDD Regenerator, değilse hata verecektir. İleride çoğalma ihtimali de var fakat çoğalmayabilirde sizin HDD 160GB olduğuna göre bayağı eski.

Bende sizin kadar yoktu ama HDD regenerator kapatır bence, tamamen yeşil olduğunda hata vermez sanıyorum.
Ben de bir usb bellek var onda da işletim sistemi çalışıyor nasıl bootable hdd regwnator usbsi hazirliyacagim

Bende sizin kadar yoktu ama HDD Regenerator kapatır bence, tamamen yeşil olduğunda hata vermez sanıyorum.

20 saatlik HDD regenaratorden sonra HD Tune testi yapiyorum şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…