Samsung için font önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Martinal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 225
  • Etiketler Etiketler
    font önerisi

Martinal 13

Başarılı
Samsung için güzel, böyle biraz geniş yazılı, hoş gözüken bir font önerisi arıyorum.

Lato Regular, HarmonyOS Sans, Google Product Sans, Samsung Sans ve Ubuntu Sans fontlarını deneyebilirsiniz.

Güvenilir mi peki hocam? Artı olarak uyumlu mu her şeyle.

Tamamen güvenlidir zfont 3 doğrudan Samsung Cloud üzerinden geri yükleme mekanizmasını kullandığı için root gerektirmez ve sistemin geneliyle kusursuz uyum sağlar.

Tamamen güvenlidir zfont 3 doğrudan Samsung Cloud üzerinden geri yükleme mekanizmasını kullandığı için root gerektirmez ve sistemin geneliyle kusursuz uyum sağlar.
Fontları zfont 3 uygulamasından mı arayacağım tam bilmiyorum kusura bakmayın

Fontları zfont 3 uygulamasından mı arayacağım tam bilmiyorum kusura bakmayın
Sorman çok doğal kanka, ne kusuru Samsung'da sistem kısıtlamaları olduğu için bu fontların çoğunu direkt Galaxy Store'da bulamazsın, o yüzden zFont 3 içindeki Google Fonts veya diğer yükleme seçeneklerinden bu isimleri aratıp Samsung kurulum adımlarını izleyerek sisteme gömmen gerekiyor.

Samsung One UI 8 (Android 16) Font Değiştirme Rehberi:
Hızlı zFont 3 Kurulum Metodu:

çok teşekkür ediyorum hocam ayrı olarak yüklediğim bir yazı tipini nasıl silebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…