Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Google sans, Samsung One ve HarmonyOS sans fontlarını öneriyorum.
Martinal
Uzman
Lato Regular, HarmonyOS Sans, Google Product Sans, Samsung Sans ve Ubuntu Sans fontlarını deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim ama bu fontları nereden yükleyeceğimGoogle sans, Samsung One ve HarmonyOS sans fontlarını öneriyorum.
Guilty Conscience
Üstün
Galaxy Store üzerinden veya mağazada yoksa zFont 3 uygulamasıyla sisteme dışarıdan yükleyebilirsin.Teşekkür ederim ama bu fontları nereden yükleyeceğim
Martinal
Uzman
Güvenilir mi peki hocam? artı olarak uyumlu mu her şeyleGalaxy Store üzerinden veya mağazada yoksa zFont 3 uygulamasıyla sisteme dışarıdan yükleyebilirsin.
Guilty Conscience
Üstün
Güvenilir mi peki hocam? Artı olarak uyumlu mu her şeyle.
Tamamen güvenlidir zfont 3 doğrudan Samsung Cloud üzerinden geri yükleme mekanizmasını kullandığı için root gerektirmez ve sistemin geneliyle kusursuz uyum sağlar.
Martinal
Uzman
Fontları zfont 3 uygulamasından mı arayacağım tam bilmiyorum kusura bakmayınTamamen güvenlidir zfont 3 doğrudan Samsung Cloud üzerinden geri yükleme mekanizmasını kullandığı için root gerektirmez ve sistemin geneliyle kusursuz uyum sağlar.
Guilty Conscience
Üstün
Sorman çok doğal kanka, ne kusuru Samsung'da sistem kısıtlamaları olduğu için bu fontların çoğunu direkt Galaxy Store'da bulamazsın, o yüzden zFont 3 içindeki Google Fonts veya diğer yükleme seçeneklerinden bu isimleri aratıp Samsung kurulum adımlarını izleyerek sisteme gömmen gerekiyor.Fontları zfont 3 uygulamasından mı arayacağım tam bilmiyorum kusura bakmayın
Samsung One UI 8 (Android 16) Font Değiştirme Rehberi:
Hızlı zFont 3 Kurulum Metodu:
Martinal
Uzman
Sorman çok doğal kanka, ne kusuru Samsung'da sistem kısıtlamaları olduğu için bu fontların çoğunu direkt Galaxy Store'da bulamazsın, o yüzden zFont 3 içindeki Google Fonts veya diğer yükleme seçeneklerinden bu isimleri aratıp Samsung kurulum adımlarını izleyerek sisteme gömmen gerekiyor.
Samsung One UI 8 (Android 16) Font Değiştirme Rehberi:
Hızlı zFont 3 Kurulum Metodu:
çok teşekkür ediyorum hocam ayrı olarak yüklediğim bir yazı tipini nasıl silebilirim
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-