Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aykut551

Yetkin
Makaleler
1
Cihaz
Samsung j4+
Elimde Samsung J4+ var. Telefonun bataryası tamamen bitince ROM atma işlemi yarıda kaldı. Sonrasında cihaz Firmware hatası verdi, açılmıyor ve bataryayı hiç şarj etmiyor. Şu an telefondan hiçbir tepki alamıyorum.

Elimde orijinal stock ROM dosyası ve DIY bir EDL kablom var. Bu telefonu tekrar çalışır hale getirmek için ne yapmam lazım?

Video : https://youtube.com/watch/2wcUxiLdMYw

Son düzenleme:
Çözüm
Galbia brick olmuş, en son bir cihazım böyle olduğunda orijinal kablo aramam gerekti başka türlü cihazı kendine getiremedik.

Hardbrick hocam.

Bataryayi manuel olarak soklamanizi öneririm.
Ayni cihaz bende vardı o şekil duzeltmistim.

Şu anlık böyle bir şansım yok. Eğer başka bir şey mümkünse deneyelim. Yoksa müsait bir zamanda hallederim.

Arkadaşlar halletim. Nasıl mı? Cihazın şarj aldığı tek bir hal vardı. İlk flash ekranından önce hemen ses aç + kapa basılı tutunca ekteki onay yeri geliyordu, ileri veya geri gidemiyordu. Ben de bir umut gece boyu (6 saat) şarja bıraktım. Böylece ROM'u atmayı Setup'u bitirmeyi %2 kalan şarjımla başarabildim. Umarım diğer arkadaşlara yardımcı olur.
gece boyu göz aldı ama olsun😀

617410E3-7203-4FE9-891E-9B01B889CD7B.webp
Galbia brick olmuş, en son bir cihazım böyle olduğunda orijinal kablo aramam gerekti başka türlü cihazı kendine getiremedik.

Hardbrick hocam.

Bataryayi manuel olarak soklamanizi öneririm.
Ayni cihaz bende vardı o şekil duzeltmistim.

Şu anlık böyle bir şansım yok. Eğer başka bir şey mümkünse deneyelim. Yoksa müsait bir zamanda hallederim.

Arkadaşlar halletim. Nasıl mı? Cihazın şarj aldığı tek bir hal vardı. İlk flash ekranından önce hemen ses aç + kapa basılı tutunca ekteki onay yeri geliyordu, ileri veya geri gidemiyordu. Ben de bir umut gece boyu (6 saat) şarja bıraktım. Böylece ROM'u atmayı Setup'u bitirmeyi %2 kalan şarjımla başarabildim. Umarım diğer arkadaşlara yardımcı olur.
gece boyu göz aldı ama olsun😀

617410E3-7203-4FE9-891E-9B01B889CD7B.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm