Makaleler
6
Merhaba,

Biliyorsunuz, iPhone kategorisinin altında 17, 16, 15, 14 gibi modeller için alt kategoriler mevcut.

Screenshot_20260107_233455_Samsung Internet.webp

Ben bunun Samsung için de yapılması gerektiğini düşünüyorum. Nedeni ise mesaj sayılarının ve konu sayılarının oldukça fazla olması. Ayrıca Türkiye'deki pazar payı da hafife alınamayacak kadar yüksek.

Ben de Apple için yapılan bu alt kategorileştirmenin Samsung için de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Peki, nasıl bir sıralama yapılabilir derseniz; güncel S serisi modelleri (Galaxy S25, Galaxy S24 gibi) koyup, daha sonra diğer S serileri eklenebilir. Yer yeterse aynı şekilde Z, M ve A serileri için de yapılabilir.

Ek olarak, “Diğer Galaxy Serileri” adı altında F, J, C, XCover gibi Türkiye'de satılmış ya da satılmamış diğer Samsung modelleri için de bir kategori eklenebilir.

Bu sayede, örneğin M serisi için açılan konulara bakmak isteyen bir kişi çok daha rahat inceleme yapabilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmamalı. iPhone'dakiler de kaldırılmalı, bomboş yere dallanıyor her şey. 🤡
Katılıyorum, farklı telefon modelleri için alt başlıklara birkaç satır dâhâ eklemeyi gereksiz buluyorum. A - FE veya 13-14 gibi seri modellerini belirtmenin herhangi bir avantajı olmadığı kanaatindeyim.

Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi bence iPhone'larda da olmamalı. Bunun yerine konu sahibi başlığa telefonun modelini yazarsa da aynı işi görecektir. Kaldı ki Samsung'un model sayıyı iPhone'dan çok daha fazla. Bunları da kategorilere ayırırsak A, S, S FE, S Ultra vs. vs. uzayıp gider. Çorba olur iyice. Bence buna gerek yok.

Merhaba,

Biliyorsunuz, iPhone kategorisinin altında 17, 16, 15, 14 gibi modeller için alt kategoriler mevcut.

Eki Görüntüle 216683

Ben bunun Samsung için de yapılması gerektiğini düşünüyorum. Nedeni ise mesaj sayılarının ve konu sayılarının oldukça fazla olması. Ayrıca Türkiye'deki pazar payı da hafife alınamayacak kadar yüksek.

Ben de Apple için yapılan bu alt kategorileştirmenin Samsung için de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Peki, nasıl bir sıralama yapılabilir derseniz; güncel s serisi modelleri (Galaxy S25, Galaxy S24 gibi) koyup, daha sonra diğer s serileri eklenebilir. Yer yeterse aynı şekilde Z, M ve A serileri için de yapılabilir.

Ek olarak, “diğer Galaxy serileri” adı altında F, J, C, xcover gibi Türkiye'de satılmış ya da satılmamış diğer Samsung modelleri için de bir kategori eklenebilir.

Bu sayede, örneğin m serisi için açılan konulara bakmak isteyen bir kişi çok daha rahat inceleme yapabilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Saçma iPhone de kaldırılmalı.

A serisi, F serisi, J serisi vs. gereksiz karışık olacaktır. Bunun yapıldığı bir forum var, adını vermiyorum ve çok gereksiz.

Son düzenleyen: Moderatör: