Sağolun hocam onu da diğer arkadaşlar kullansın. Spor müsabakaları izlemiyorum genelde.
Nasıl yaptınız hocam, üyeliği iptal edince yenileme tarihine kadar devam etmiyor mu?Ben Prime üyeliğini iptal ettim 19, 5TL iade ile direkt üyeliğimi sonlandırdım. Öyle kullandım kodu.
Rewards kısmından bakmayacaksınız hocam, ana sayfada biraz aşağı kaydırınca çıkıyor.Bana hiçbir şey vermedi. Samsung Rewards kısmında 0 Puanın var diyor ve kupon mupon yok. Bahtımı...
Attığın linkte en altlara kadar indim ancak hiçbir şey yoktu hediye ile alakalı. Bende sıkıntı var sanırım çünkü başka arkadaşlar alabilmişAmazon Prime: https://contents.samsungmembers.com...fit?benefitId=ZlnLxY63dMW9&src=ShareByUserBNF
S Sports Plus:
Ana sayfa dedim hoca topluluk sekmesi değil. @Hermione Jean Granger
Avantajlar kısmında yoksa şartlara uymuyorsunuzdur hocam.Attığın linkte en altlara kadar indim ancak hiçbir şey yoktu hediye ile alakalı. Bende sıkıntı var sanırım çünkü başka arkadaşlar alabilmiş![]()
Kampanya kapsamında, katılımcılar Samsung Account hesabına bağlı olmalıdır. Samsung tarafından elektronik ticari ileti gönderimine izin vermiş tüketicilerin e-posta adreslerine gönderilecek yönlendirmeler kapsamında aşağıdaki adımlardan e-posta içerisinde yer alacak olan bir veya birden fazla adımı gerçekleştirerek kampanyadan faydalanmaya hak kazanacaklardır: Katılımcıların, aşağıdaki şartları yerine getirmiş olması gerekmektedir.
- 01.08.2024 tarihinden itibaren satın aldıkları Samsung markalı ürünleri¹ samsung.com/tr adresi üzerinden yorumlamaları ve puan vermeleri
- İlk defa Samsung Members uygulaması indirmeleri ve hesap oluşturmaları
- İlk defa SmartThings uygulaması indirmeleri ve hesap oluşturmaları
- Samsung Shop uygulaması üzerinden 1.6.2024 tarihinden itibaren ilk defa alışveriş yapmış olmaları