Dostlar, yaklaşık 1 yıl önce MediaMarkt'tan 4.399 TL'ye SAMSUNG LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 1ms 165HZ FreeSync Premium HAS+Pivot Gaming Monitör Siyah almıştım.

Bu monitörde hiçbir sıkıntı yoktu, ancak son zamanlarda sürekli bu ekranın gösterildiği yer değil de hani biraz siyahlık payı olur ya monitörlerde işte o kısımlarda sağ üst tarafta 1 tane yeşilimsi nokta gözüküyor. Monitörü kapatınca gidiyor hatta bazen hiçbir zaman gözükmüyor. Bu bir ölü piksel midir? Garantiye göndermem gerekir mi? Veya iade mi ettirmeliyim akıl verir misiniz? 1 yıl geçti alalı.
Not tekrar kontrol ettim monitörü kapatsam da o yeşil nokta kalıyor ama daha önceden yoktu. Bildiğiniz piksel noktası ama.

Screenshot_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ölü piksel diye biliyorum. Ayrıca bu saatten sonra iade almazlar zaten😅 rahatsız olmuyorsanız bir şey olmaz bence.
Bakalım yazdim onlarada yenisini veya iade işini yapmazlar ise cok rahatsiz etmezse kullanirim. En kötü tüketici hakları heyetine başvururum. Garantisi var aletin sonuçta.

Hocam o nokta çerçeveye denk gelmiyor mu? Bende de var aynı noktalardan her iki yanda da ama ekranda değil, çerçevede.

Evet ölü piksel diye biliyorum. Ayrıca bu saatten sonra iade almazlar zaten😅 rahatsız olmuyorsanız bir şey olmaz bence.
Ölü piksel panelde olur hocam, o nokta çerçevede. Yani hiçbir şey değil.

Hocam o nokta çerçeveye denk gelmiyor mu? Bende de var aynı noktalardan her iki yanda da ama ekranda değil, çerçevede.

Çerçevede degil aslında ekranda ama ekranın hep siyah kalan bölgesi. Yani cerçeveyle birleşik yer değilde ekranın olduğu yer ama hep siyah orasi böyle ekan için pay bırakılmış gibi.

Çerçevede degil aslında ekranda ama ekranın hep siyah kalan bölgesi. Yani cerçeveyle birleşik yer değil de ekranın olduğu yer ama hep siyah orasi böyle ekan için pay bırakılmış gibi.

Görüntüsüne takılmıyorsanız, sizi rahatsız etmiyorsa bir şey olmaz bence.

Ekranın hep siyah kalan en uç kısmı orası çerçeve değil. Ama yine dediğim gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Görüntüsüne takılmıyorsanız, sizi rahatsız etmiyorsa bir şey olmaz bence.

Ekranın hep siyah kalan en uç kısmı orası çerçeve değil. Ama yine dediğim gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum.

3 yıl garantisi var zaten 1 yıl daha bakayım çoğalmazsa bir şey olmaz ya.