Detaylar
Kim cevapladı?Berk Demiray
Becerikli
Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef.Laptopta Samsung NVMe M.2 SSD var ve oyun sırasında SSD 79-80 dereceyi görüyor ve performansa etki ediyor.
Nasıl bir yöntem izleyebilirim?
SSD: Samsung MZVL2512HCJQ-00B07
Boşta da 60 civarlarında ve arada drop'a sebep oluyor.Laptop olunca dediğiniz gibi el mahkum kaldık.Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef.
Termal pad alıp üstüne koymanı öneririm. Fayda edecektir.
Termal pad alıp üstüne koymanı öneririm. Fayda edecektir.
Teşekkürler, uygulayacağım.
vada
Uzman
Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef.
Laptop için bunu kullanıyorum memnunum.
Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ?Laptop için bunu kullanıyorum memnunum.
Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer.
vada
Uzman
Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı.Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ?
Peki ısınma olayı sırasında drop ya da fps düşüşü oluyor muydu ? Bende sanki fps düşüşü ve drop yaşanıyor ısındıkça.Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı.