A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 15 Haziran 2025 #1 Laptopta Samsung NVMe M.2 SSD var ve oyun sırasında SSD 79-80 dereceyi görüyor ve performansa etki ediyor. Nasıl bir yöntem izleyebilirim? SSD: Samsung MZVL2512HCJQ-00B07 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Laptopta Samsung NVMe M.2 SSD var ve oyun sırasında SSD 79-80 dereceyi görüyor ve performansa etki ediyor. Nasıl bir yöntem izleyebilirim? SSD: Samsung MZVL2512HCJQ-00B07
B Berk Demiray Becerikli Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 94 Çözümler 8 Beğeniler 82 15 Haziran 2025 #2 ardasela dedi: Laptopta Samsung NVMe M.2 SSD var ve oyun sırasında SSD 79-80 dereceyi görüyor ve performansa etki ediyor. Nasıl bir yöntem izleyebilirim? SSD: Samsung MZVL2512HCJQ-00B07 Genişletmek için tıkla... Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef.
ardasela dedi: Laptopta Samsung NVMe M.2 SSD var ve oyun sırasında SSD 79-80 dereceyi görüyor ve performansa etki ediyor. Nasıl bir yöntem izleyebilirim? SSD: Samsung MZVL2512HCJQ-00B07 Genişletmek için tıkla... Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 15 Haziran 2025 #3 Berk Demiray dedi: Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Boşta da 60 civarlarında ve arada drop'a sebep oluyor.Laptop olunca dediğiniz gibi el mahkum kaldık.
Berk Demiray dedi: Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Boşta da 60 civarlarında ve arada drop'a sebep oluyor.Laptop olunca dediğiniz gibi el mahkum kaldık.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #4 Termal pad alıp üstüne koymanı öneririm. Fayda edecektir.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 15 Haziran 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Termal pad alıp üstüne koymanı öneririm. Fayda edecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, uygulayacağım.
Recep Baltaş dedi: Termal pad alıp üstüne koymanı öneririm. Fayda edecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, uygulayacağım.
vada Uzman Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 817 Çözümler 7 Beğeniler 368 15 Haziran 2025 #6 Berk Demiray dedi: Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... https://app.hb.biz/hZpamIfIBTYM Laptop için bunu kullanıyorum memnunum. Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Berk Demiray dedi: Kasa içinde olsaydı heatsink gibi gibi çözümlerle sıcaklık düşürülebilirdi ama laptop için zor, hatta yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... https://app.hb.biz/hZpamIfIBTYM Laptop için bunu kullanıyorum memnunum. Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 15 Haziran 2025 #7 vada dedi: https://app.hb.biz/hZpamIfIBTYM Laptop için bunu kullanıyorum memnunum. Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer. Genişletmek için tıkla... Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ?
vada dedi: https://app.hb.biz/hZpamIfIBTYM Laptop için bunu kullanıyorum memnunum. Güç planı ayarlarından PCI-e'i güç tasarrufuna alırsanız boştaki SSD sicakliklariniz düşer. Genişletmek için tıkla... Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ?
vada Uzman Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 817 Çözümler 7 Beğeniler 368 15 Haziran 2025 #8 ardasela dedi: Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ? Genişletmek için tıkla... Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı.
ardasela dedi: Fark etti mi sıcaklık değerleri ? Birde normal kendiniz mi taktınız ? Genişletmek için tıkla... Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 15 Haziran 2025 #9 vada dedi: Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı. Genişletmek için tıkla... Peki ısınma olayı sırasında drop ya da fps düşüşü oluyor muydu ? Bende sanki fps düşüşü ve drop yaşanıyor ısındıkça.
vada dedi: Fark etti evet.2 parça halinde geliyo sığmazsa sadece üstüne takarsınız ben çift taraflı taktım victusa sığdı. Genişletmek için tıkla... Peki ısınma olayı sırasında drop ya da fps düşüşü oluyor muydu ? Bende sanki fps düşüşü ve drop yaşanıyor ısındıkça.