Emrullah Meriç
Uzman
Bilindiği üzere Samsung bir noktadan sonra su koyveriyor. Telefonumda da donmalar olmaya başladı. Bir Custom ROM'a geçmek istiyorum, öneriniz var mı?
Hocam telefonu temizlemeyi deneseniz? Aynı telefondayım donma yok bende.Bilindiği üzere Samsung bir noktadan sonra su koyveriyor. Telefonumda da donmalar olmaya başladı. Bir Custom ROM'a geçmek istiyorum, öneriniz var mı?
Bilindiği üzere Samsung bir noktadan sonra su koyveriyor. Telefonumda da donmalar olmaya başladı. Bir Custom ROM'a geçmek istiyorum, öneriniz var mı?
Hocam telefonu temizlemeyi deneseniz? Aynı telefondayım donma yok bende.
Hocam M21 kullanıyorum önerim port ROM çünkü çoğu özelik çalışıyor Custom ROM'da sıkıntılar yaşasın.
Genel sorunlar Custom rom/
- Ims hizmetleri (VoLTE, VoWiFi, vb.). Samsung'un kendi tescilli uygulaması var. Bunu LineageOS'a kolayca taşımak gerçekten mümkün değil. (ciddi anlamlarda mobil veri çok yavaş ve donarak çalışıyor arada ses bazen bozularak gidiyor)
- Ekran otomatik döndürme.
![]()
WROM V7.9 One ui 6.1.1 Galaxy S23 Fan Edition Port for Galaxy M315F [03/02/25]
TERMS AND CONDITIONS - Your warranty will get void. - Knox will get Tripped. - I am not responsible for Bricked Devices or Dead SDCards. - Before flashing it! YOU are choosing to make these modifications. WROM V7.9 👤Owner - @Winnerop1001...xdaforums.com
Telegram grubuna giriş yapın, herhangi problemde yardımcı olurlar.
One UI daha akıcı sade diye hatırlıyorum o yüzden One UI daha iyi olur.
Denedim fakat olmadı ben hor kullandım biraz daha sanırım...
Ben 2010'lu senelerinde ROM işleriyle çok uğraşıyordum o dönem bu tarz problem olmuyordu, şimdilerde öyle problemler oluyorsa port romlara da bakılabilir teşekkür ederim.
Güvenilirliği nedir hocam kendiniz kullandınız mı memnun kaldınız mı?
Kullandım güzel fakat benim kullandım port ROM NFC çalışmadı için geri stok döndüm 1 haftalık deneyim güzel.(sizinkinde NFC çalışıyor)
İçindeki gereksiz programlar yok temiz geliyor.
Güvenilir stabil ancak unutmamak lazım ki M31'in vadesi doldu. Yakında değiştireceğim telefonu. Geç cevap için kusura bakmayın.Güvenilirliği nedir hocam kendiniz kullandınız mı memnun kaldınız mı?